Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek szerintetek? Mi segithet?
Figyelt kérdés
Sziasztok,28 eves fiu vagyok,mar nem tudtam tenyleg mit kezzek magammal azert fordulok hozzatok hatha valami biztatot is kapok..A baratnom szakitott ugy egy honapja mar nem az elso volt hanem a masodik hogy ezt csinalja de vissza jott mindig,azt allitja nagyon szeret bar nem tudom igy vane de en tenyleg nagyon szeretem,nem tudom kiverni a fejembol es masra sem gondolni csak ra..igaz csak 7 honapot voltunk egyutt de ugy erzem nagyon talaltunk,egesz nap tudtunk beszelgetni en probaltam mindent megtenni erte es tamogattam is amiben csak tudtam es meg most is meg tennek mindent..azota nem irt,bevallom en egyszer nem birtam magammal es irtam de latszott mar nem ugy beszelt mint amikor minden szep es jo volt ami ertheto is..nem tudom hogy tehetnem tul magam rajta,o teszi ki az uj kepeket uj storykat amivel semmi gond nincs,nagyon szep lany es nem is akartuk torolni egymast facebookrol vagy hasonlo,az az igazsag ugy erzem o volt az igazi..mindent elfogadott ami velem kapcsolatos minden problemamrol tudott es en is az overol,ereztem akkor mennyire szeret mindig velem akart lenni es mindig hianyolt es en is vele voltam amikor tehettem,igazabol most sem fogtam fel meg miert szakitott velem de jobb ha nem probalom ragni magam,mas nincs a dologba mielott kerdeznetek mivel nagyon kozel lakunk egymashoz szinte latom ot minden nap es minden lepeset ami eleg nehez nekem es mindig nagyon oszintek voltunk egymashoz...szerintetek hogy felejtsem el? 7 honap utan ez mennyi idot vehet fel? Rola almodozok..egy honap utan sem mult szinte semmit a fajdalmam ami gaz azt nezve hogy fiu vagyok..2021. dec. 4. 15:28
1/3 anonim válasza:
Van ilyen, de aki így szórakozik veled hogy egyszer visszajön, aztán megint dob és megint visszajön, az nem szeret téged, ilyen után meg ne is akarj futni, értelmetlen.
2/3 A kérdező kommentje:
Igazad van de akkor miert mondja hogy szeret es velem tervezte a jovojet?
2021. dec. 4. 18:02
3/3 anonim válasza:
Sajnos sok ember szereti csak úgy hitegetni a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!