Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi segíthetne rajtam?
Figyelt kérdés
5 és fél éves kapcsolat, gyerek, apa szülés előtt lelép, szülés után 1 hónappal másik nő, összeköltözés, azóta külfoldon élnek. Gyerektartast fizet, de nem látogatja. Mai napig nem tudtam magam túltenno a szakitáson, nagyot csalódtam, nem tudom elhinni hogy igaz ami megtörtént,hogy ez ő. Biztosnak gondoltam a kapcsolatunk, szerettuk egymast( azt hittem én) de ő meggondolta magát. ennek már 1 éve, amikor beszélek vele szoktam mondani hogy hiányzik. Ő mondta hogy felejtsem már el, ennek rég vége, mintha senki sem lennék. Azt mondta kérjek orvosi segítséget ha nem tudok túllépni ezen a traumán és hogy nem ő az elso a tortenelemben aki lelépett es a haverját hozza peldanak, hogy ő 3 gyerek mellől állt fel az asztaltól... ezzel nyugtatja magát szerintem. A gyerek miatt is rossz meg persze amiatt mert én szeretten. Nemtudom elfogadni ezt nem tudom elhinni, mit kéne már tennem hohy tudatosuljon bennem hogy ez igaz hogy ő itt hagyott minket. Nem így ismertem meg. Folyton arra gondolok,hogy amikor egyutt voltunk milyen jó volt és azt az embert aki volt és aki most van, nemtudom egymás mellé tenni. És bánt is hogy nem is ért meg és orvoshoz kuld de lehet igaza van hiszen már 1 év eltelt és en még minsig itt tartok...2020. ápr. 14. 16:36
1/5 anonim válasza:
És még mindig egy ilyen embert szeretsz...
2/5 anonim válasza:
1). Erős akarat arra, hogy túl tedd magad a helyzeten, 2). Többszöri látogatás a nem olcsó pszichológusnál
3). Új kapcsolat teremtése.
3/5 anonim válasza:
Azt írod, lehet, hogy igaza van, ha orvoshoz küld, hát akkor megerősítem, biztos! Első körben elég lenne a pszichológus is, valószínűleg az idilli kapcsolatotokat is csak te láttad, és azon sem lepődnék meg, ha a gyerek sem tervezetten érkezett volna.
4/5 anonim válasza:
Keress magadnak valakit.Ezt még féregnek sem nevezném.
5/5 anonim válasza:
Tovább kell lépj, illetve kérj pszichológusi segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!