Mi segíthetne rajtam? Rájöttem hogy nehezzen kezelem a magánéletet és a munkát. Vagy csak még nem találtam meg az igazit? Lehet összefüggés?
31 éves férfi vagyok,volt már jópár kapcsolatom,több éves kapcsolatokról van szó.Most is egy komoly kapcsolatban élek,együtt is élünk.Azonban én az a fajta vagyok,aki szeret közös célokért dolgozni a másikkal,ha valakivel együtt vagyok,akkor onnantól kezdve kettőnkért dolgozom.Nem vagyok agysebész,szakmunkás végzettségem van,kettő is.
De észre vettem hogy nagyon nehezzen egysztetem össze a munkát a magánélettel,a mostani párom is türelmetlen velem úgy érzem.Nem érzem hogy támogatna abban hogy önmagam legyek és sikeres legyek a munkámba és azt sem érti meg,ahogy az eddigi egyik párom se,hogy ha én valakivel együtt vagyok,akkor azért felelőséggel tartozom és a döntéseimet az nagyban befolyásolja,mivel már nem egyedül vagyok.Nem tudom eldönteni hogy bennem lehet e a hiba,vagy vajon eddig nem a megfelelő nőket fogtam ki?
Szia!
Én is hasonlóképpen gondolkozom, és cselekszem amit te leírtál. De ez nem jó sajnos én már rájöttem. Dolgozhatsz akármennyit, hozhat ez akármennyit a konyhára, nem leszel boldogabb ettől. A pillanatot a jelent kellene megélni és élvezni, én most kezdek erre ráhangolódni és hanyagolni a jövőt kicsit. Jó mondjuk szerencsém is van úgy érzem sínen vagyok kicsit lazíthatok, de én elvesztettem a párom(bár nem a munkám miatt és nem az én hibámból), ilyenkor érzi azt az ember hogy nem minden a munka és a pénz. Bár férfiként valahogy felénk az az elvárás van, hogy biztosítsuk a jövőt a család számára, korántsem akkora ez az elvárás mint mi azt hisszük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!