Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, hogy így jöttetek újra össze?
Minden szakításnak oka van.
Ha az egyik könyörög a másik meg szánalomból visszafogadja, az sosem lesz hosszútávú kapcsolat, mert az alapprobléma ugyanúgy fenn fog állni (pl. eltérő személyiségek). Ha már győzködni kell valakit, hogy legyetek egy pár, az már régen rossz. Egy párkapcsolatot mindkét félnek akarni kell szívvel, lélekkel és ésszel is, és nem könyörgés és győzködés hatására.
Én úgy gondolom kedves kérdező, hogy bármi megtörténhet.
Néha egy szakítás kell,ahhoz, hogy rájöjjön az ember mit is veszíthet. Ha szakítottál vele és ő nem akarja, már-már könyörög, ez teljesen normális. Ez azt jelenti hogy nem akar elveszíteni vagy fél a magánytól stb stb. Szerintem is oka van a szakításnak, tehát szakíts, hagyj időt magadnak és neki is. Ha hiányozni fog pár hónap múlva is akkor érdemes ráírni vagy találkozni vele hátha megtudjátok beszélni a dolgokat és még akkor lehet is belőle valami, ha ő is akarja. Ha nem akkor viszont elkell engedni. Semmi szégyen nincs abban,ha visszafogadnak vagy visszafogadsz valakit, ha a dolgok a helyükre kerülnek. Egy kapcsolatot megkell javítani nem eldobni és addig kell küzdeni amig egészséges! Ha ezek utan se megy akkor viszont szépen érthetően ezt is megkell tudni beszélni, vigyázz hogy ne maradjon a másikban kérdés vagy akár benned. A lényeg az idő+kommunikáció (na jó meg egy kicsit a szerencse vagy a sors) :D
Én magam mindig ugy votlam, hogy nem vettem észre az apró dolgokat de szakítás utan minding tisztán láttam... Sajnos ilyen az ember. Itt ami lényegesebb az az hogy a szakító fél mit fog érezni és ő mit gondol a dolgokrol
Szerintem ha szeretitek egymást akkor bármit meg tudtok beszélni. Igaza van #3 nak.
Annyit tennék hozzá, hogy sokszor a makacssag miatt nem beszélnek egymással a felek.
Erőt kell venni magadon, és felkeresi. Csak azért is hogy legalább megtudd és ne kattogj rajta.
Hát igen az ego hatalma...
Hidd el ha nektek együtt kell lenni ugy is együtt lesztek.
Nagyon teátrálisan feltudjak fogni az emberek amikor szakitanak. De igazabol ha együtt vagytok több évig és szakitottok akkor mar kialakult egy kapcsolat. szakitás utan 1-2 évvel is rátudsz irni 5 évvel is akarmikor és kitudja mikor fogja azt mondani hogy igen :D Jó persze nem azt mondom hogy élj ennek és várj 10 évet rá. Csak na ha egyedül vagy akkor miert ne kérdezné meg az ember?:D Nem szeretem az ilyen "törvény" szerű doglokat hogy soha többe nem kereshetik egymast az emberek ha pl békében elváltak. mert miert ne?:D jezusom... hát igen ha jezus itt lenne tuti kiábrándulna most az emberek felfogásán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!