Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan, hogy a kisebbségi komplexusotok miatt inkább nem jöttetek össze valakivel?
Minden jól működik és szimpatikusak vagyunk egymásnak, de erősebb lett a kisebbségi komplexusom, mint az a vágy bennem, hogy összejöjjünk.
Gondolom ez nem normális. Különösen aggasztó, hogy az őszinte döntésem az lenne, hogy inkább nem folytatom az ismerkedést. Mit tehetnék?
Nalam olyan volt hogy a sracon már eleve lattam hogy nem kispályás hanem extrovert millio haver meg elegge alfahim stb. Soha nem lehetne vele komoly kapcs. Fel se érek hozza. Igy helybol leráztam. Elutasitottam. Aztan nyomatekosan elkuldtem.
Es erre egyre jobban en kellettem neki. Lehozta a csillagokat is. Konyorgott már hogy de bizzam benne. Higyjek neki. Hallgassam meg. Jooooo huzavonas volt minden.
Aztan hihetetlen de belémszeretett ízig vérig..
Szoval ja. Volt már...
*mármint az volt hogy a kisebbs komplexusom miatt nem akartam osszejonni.
Csak épp ezt ő nem hagyta. Az utolsókig is küzdött.
Aztan la mour ezerrel. És az elet vele .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!