Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhordott mindennek, aztán mégis nézegeti az instagramomat. Akkor mégsem utál? Érti ezt valaki?
Mivel 80%-ban távkapcsolatban voltunk, nagyon sok beszélgetésünk, vitatkozásunk zajlott online felületen, és úgy alakult, hogy a szakításunk is.
Elég durvára sikeredett, olyanokkal bántott meg hogy kb sokkolt. Hogy én egy nagy r.banc vagyok, bánja az elmúlt 5 évet velem élete legnagyobb hibája voltam, ennyire még nem gyűlölt embert mint engem. Szóval eléggé fájó, nagy szavak. Ezek után döbbenetemben meg sem fordult a fejemben, hogy valaha még érdekelni fogom.
Aztán elkezdtem instagram sztorijaimba rakni képeket, és megdöbbenve láttam a profilját, hogy elsők között nézi meg mindig pedig nem is követ, sőt azt sem tudtam azelőtt hogy használja, nem is követ kb senkit, engem sem. Valószínűleg mindig önszántából keres rám. Már egy hete ezt csinálja, ha kirakok egy nap többször is képet, akkor is szinte ő az első, mintha tényleg óránként nézegetne.
Már kezd ijesztő lenni, mi lehet a háttérben? Ennyire unatkozhat?
Elmondása szerint undorodik tőlem és egy gusztustalan féreg vagyok a szemében. Azt is mondta hogy már nem szeret sőt teljes szívéből utál. Akkor? Várja talán hogy rakjak ki valami idézetet róla vagy mi ez a játszma egy egyébként felnőtt férfinál? Annyira dedós ez a kukkolás, én unalomból sem nézegetem az exeimet.
Vagy lehet mégsem utál és hiányzom neki? Ti a helyemben mire gondolnátok?
Légyszi csak olyanok írjanak akiknek van tapasztalatuk es voltak már hasonló szituban. A "mit érdekel téged?" meg "tiltsd le, ne foglalkozz vele", "ez nagyon gyerekes" kártyákat már megkaptam a barátaimtól és próbálok így is tenni, de az ő szemszögét próbálom megérteni, hogy miért csinálhatja.
Neked semmi érzelmi intelligenciád nincs?
Nyilván nagyon megbántottad, ezért hordott el mindennek. Ettől függetlenül fontos voltál, és még nem tudott elengedni. 5 év után ez nem feltétlenül rövid folyamat, még ha távkapcsolat is, paraszt volt, de szakításkor rengeteg érzelem bugyog, felesleges túlmisztifikálni.
Tényleg tiltsd le, ha zavar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!