Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a barátnőm, összejött valaki mással de még mindig nézegeti instagramon a történetemet ha kirakok valamit, miért lehet ez ?
Az, hogy nézi a kontentjeidet online, még nem jelenti pozitívat a te irányodba. Az is lehet, hogy azt nézi, kapcsolatosak-e ő vele a posztjaid és ez egyfajta validáció számára, mintha szerelmi vallomást kapna továbbra is, eteti az egoját, elismerés, hogy mennyire hatott rád, "szóval ő jó nő, de amúgy te meg kopjál már le" , kapásból ez ugrik be.
Ne posztolj semmit.
Én is átestem szakításon és bennem volt a vágy, hogy kiadjam magamból, ki a világba, hátha kapok valami visszhangot, vagy hátha hatni fog a másikra, de nem. Rájöttem, hogy nem is fog hatni, + másoktól is hallottam hasonló sztorit, ahol velem ellentétben a srác végül posztolt és hogy mennyire kiröhögte az ex barátnője, szánalommal nézte a cuccait és csak etette az egoját hogy ő mennyire jó nő, hogy ő ilyet is kivált a másikból. Ezt megtudva, rohadtul nem akartam még + ilyen élményt adni a másiknak.
Csend. Beszéld ki max a barátaiddal 4szem közt.
Aztán ha jobban vagy, posztolj olyat, ahol boldog vagy, ahol olyat élsz meg, amiből ő kimarad és akár mással osztod meg azt a pillanatot. Legjobb visszavágás, ha boldog vagy ő nélküle.
Fogad el, van is neki más, nem tudsz csinálni semmit.
Az meg semmit nem jelent, hogy megnézi.
De, ő is nevetséges. Az ilyen tini drámák alapvetően elég nevetségesek, huszonévesen pedig kifejezetten szánalmas, aki ilyet művel.
Egyébként meg tiltsd le, ne nézegessen, te se őt, és foglalkozz a saját életeddel, haladj előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!