Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Igaza van vagy nincs igaza van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza van vagy nincs igaza van?

Figyelt kérdés

A csajom szakítani akár velem. Azt mondta hogy "más nő ezt rég nem viselte volna el amit én".

Sokszor drogozgatok, írok más lányoknak is (amit már tudott), kicsit agresszív vagyok.

Na de őt sosem bántottam, és nagyon szerelmes vagyok belé, egyszer csaltam meg de akkor is szünet volt a kapcsolatban. Egy lánnyal csaltam és csak félig cumizott le...mert az utcán csinálta és pont jött valaki de M1.

Folyton én futottam utána, mindent én álltam (anyagilag), nálam lakott, kocsit is vettem miatta (is) stb.

De aztán megint veszekedtünk és találkoztunk, de ideges lettem rá, vittem magammal egy jointot is és előtte szívtam direkt majd megkínáltam...erre ő ott hagyott a parkba egyedül és úgy van hogy szakítottunk pont karácsonykor.

29f 19l

2021. dec. 25. 22:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Gyenge trollkérdés lett ez így
2021. dec. 25. 22:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs igaza, te egy főnyeremény vagy... -.-
2021. dec. 25. 22:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az biztos, hogy rosszul vagy összeszerelve. Ezt a kérdéseddel is bizonyitod. Ha a lánynak elege lett belöled akkor MINDIG IGAZA VAN ha szakitani akar veled. (Mert elege lett! Miért maradna veled?))
2021. dec. 25. 22:35
 4/10 Noren1989 ***** válasza:
100%
Én simmmmmàn életem pàrjànak vàlasztanàlakkk
2021. dec. 25. 22:41
 5/10 anonim ***** válasza:
93%
Eszembe se jutott volna veled beszélgetni sem nem hogy kapcsolatba kerüljünk. Nyomorult narkósok nem hiányoznak az életembe azon kívül csajozol is...egy frászt vagy te belé szerelmes inkább sitten lenne a helyed. Élete legjobb döntését hozta meg.
2021. dec. 25. 22:47
 6/10 anonim ***** válasza:
94%
karácsonyi troll :D
2021. dec. 25. 22:55
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

“Sokszor drogozgatok, írok más lányoknak is (amit már tudott), kicsit agresszív vagyok.”

Néha leköpöm, olykor megpofozom, gyakran fojtogatom.

Mi tévő legyek?

2021. dec. 25. 23:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Víjú víjú
2021. dec. 26. 00:57
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkább tolnád a bejglit, ahelyett, hogy hülye kérdéseket gyártasz.
2021. dec. 26. 01:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Pedig én olyan rendes ember vagyok és minden nő kígyó...
2021. dec. 26. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!