Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van vagy nincs igaza van?
A csajom szakítani akár velem. Azt mondta hogy "más nő ezt rég nem viselte volna el amit én".
Sokszor drogozgatok, írok más lányoknak is (amit már tudott), kicsit agresszív vagyok.
Na de őt sosem bántottam, és nagyon szerelmes vagyok belé, egyszer csaltam meg de akkor is szünet volt a kapcsolatban. Egy lánnyal csaltam és csak félig cumizott le...mert az utcán csinálta és pont jött valaki de M1.
Folyton én futottam utána, mindent én álltam (anyagilag), nálam lakott, kocsit is vettem miatta (is) stb.
De aztán megint veszekedtünk és találkoztunk, de ideges lettem rá, vittem magammal egy jointot is és előtte szívtam direkt majd megkínáltam...erre ő ott hagyott a parkba egyedül és úgy van hogy szakítottunk pont karácsonykor.
29f 19l
“Sokszor drogozgatok, írok más lányoknak is (amit már tudott), kicsit agresszív vagyok.”
Néha leköpöm, olykor megpofozom, gyakran fojtogatom.
Mi tévő legyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!