Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újrakezdés, ti túl tudnátok ezen lépni?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy szakítasz a barátnőddel, feleségeddel, és hónapokig külön vagytok, ő maradt a közös házban. Pár hónap után kibékültök, rájöttök, hogy egymást szeretitek és újrkezdenétek. Viszont elmondaná, hogy ezekben a hónapokban volt más pasival a ti házatokban, a ti régi ágyatokban, ahol most ti is újra együtt aludnátok, szeretkeznétek. A másik pasi is ott aludt, együtt volt a pároddal, stb. Ti ezen túl tudnátok lépni? Nem az zavar, hogy mással volt, mert én is, de megalázónak érezném magam kicsit, hogy ugyanabban az ágyban, értitek.2021. dec. 24. 13:02
11/13 anonim válasza:
Szerintem a kérdés feltevő már rég odébb állt, és pont szarik arra ki mit ír. Ha mégse állt odébb, akkor 100% hogy nem fogja megfogadni azt amiket írunk, mert ugyis kedve szerint fog dönteni! Úgyhogy szerintem tök felesleges itt írkálnunk neki össze vissza. Alapban kezdjük ott, hogy hogy lehet azon gondolkodni, hogy miután mindketten bőszen pacskolták egy másik ember puni@t és f@rk@t, ráadásul abban az ágyban amiben elötte együtt voltak szerelmesek tele egymás iránti bizalommal, ide jön, és felteszi ezt a kérdést! De most tényleg gondoljatok csak bele! .... A másik, hogy fel sem kéne tennie a kérdést, akármennyire is rájöttek hogy mégis szeretik egymást, (ami ezek után nevetséges!) szóval a válasz egyértelműen: NEM! Van élet a csaj vagy hapsi után, és azután is lesz, meg azután is lesz, és van aki megbecsülhet, feltéve ha nem vagy valami érzéketlen beképzelt facfej...
12/13 anonim válasza:
En ertem. Mint no, lett volna szeretom, de a kozos fedel, halo megszentsegtelenites lett volna frissen.
13/13 NTBS válasza:
Ha megbocsátottatok egymásnak, ez a legkisebb gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!