Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Újrakezdés, ti túl tudnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újrakezdés, ti túl tudnátok ezen lépni?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy szakítasz a barátnőddel, feleségeddel, és hónapokig külön vagytok, ő maradt a közös házban. Pár hónap után kibékültök, rájöttök, hogy egymást szeretitek és újrkezdenétek. Viszont elmondaná, hogy ezekben a hónapokban volt más pasival a ti házatokban, a ti régi ágyatokban, ahol most ti is újra együtt aludnátok, szeretkeznétek. A másik pasi is ott aludt, együtt volt a pároddal, stb. Ti ezen túl tudnátok lépni? Nem az zavar, hogy mással volt, mert én is, de megalázónak érezném magam kicsit, hogy ugyanabban az ágyban, értitek.
2021. dec. 24. 13:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Tehát ugyanaz a lyuk nem gond, de az ágy igen? Vegyél új ágyat.
2021. dec. 24. 13:04
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Az ágycsere még érthető!
2021. dec. 24. 13:06
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
2. (egyértelmű)
2021. dec. 24. 13:06
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nehezen !

Attól függ mennyire fontos nekem!

Közösen túl lehet lépni ezen is, csak ha komolyan tervezitek egymással!

Sok idő mire minden a régi lenne!

Ez csak az én véleményem, lehet mások nem ennyire rugalmasak!

2021. dec. 24. 13:11
 5/13 anonim ***** válasza:
80%

Nem akarlak elkeseríteni, de az már régen rossz, hogy neked ebből az egészből csak annyi jön le hogy zavar, hogy befeküdtek abba a bizonyos ágyba!

Mi???

A ti kapcsolatotokkal jóval nagyobb problémák vannak, és te már fel is vetted a strucc politikát!

Karácsony tájékán sokan jönnek rá, hogy félnek a magánytól, és még akkor is visszamennek az exhez, ha előtte az vérig sértette őket. Ezt hozza ki emberekből a karácsonyi hangulat.

Adott esetben meg később ugyanúgy elő fognak jönni azok a problémák amik eddig is fennálltak, csak most úgy tűnik, hogy minden szép és jó lesz.

Nem az ággyal van a gond, hanem hogy két ember személyisége miért nem passzolt eddig, és miért nem fog ezután sem.

Ez a helyzet is csak menekülés.

Amikor két ember megpróbálja mással, és nem jött össze nekik, akkor a magánytól való félelmükben újra egymás felé fordulnak, mert nem látnak hirtelen jobb lehetőséget.

Attól még az alapszemélyiségük soha nem fog megváltozni, esetleg egy ideig tudnak egy-két dologban változtatni, de hosszabb távon marad minden a régiben.

Szomorú dolog, de az esetek többségében ez így van! :(

Ha meg te csak az ágyat látod problémának ebben az egészben, akkor menjetek el és vegyetek egy új ágyat, amiben még senki nem kefélt senkivel!

Hallelujah meg van oldva a probléma!

2021. dec. 24. 13:16
 6/13 anonim ***** válasza:
75%

Alapba nem kezdenem újra.

Már az se szimpi, hogy én is meg a párom is kavart mással.

Ha annyira osszeillenenk meg egymásnak lennénk teremtve akkor szerintem nem ez lett volna az első ha szétmegyunk.

Honnan tudod hogy neki miért nem lett komolyabb avval a másik illetővel? Lehet ilyen nincs ló, jó a szamar helyzet van.

2021. dec. 24. 13:29
 7/13 anonim ***** válasza:
18%
Csak abban az esetben kezdeném újra, ha nem találnék normális új kapcsolatot a szakítás alatt. Visszamennék, de csak a szexért. Nekem olyan nő nem kell másra, aki egyszer már kitette a szűrömet. Az ágy nem gond.
2021. dec. 24. 14:02
 8/13 anonim ***** válasza:
52%
5-ösnek adok igazat: "később ugyanúgy elő fognak jönni azok a problémák amik eddig is fennálltak"
2021. dec. 27. 22:42
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Igazat adok abban hogy a problémák ugyan ugy fennálnak majd továbbra is, mint eddig, csak most ugy tünik hogy minden szép és jó lesz.

Másrészt ha a régi problémákon nem tudtatok felül kerekedni, mert nem volt akkora a szerelem, és nem volt hozzá elég intelligenciátok, akkor már régen rossz. Ami nem ment az nem is fog, és azt nem kell erőltetni! Én sok mindenen keresztül mentem, csak sex kapcsolat, miközben szerelmes voltam a nőbe, hosszú egyedüllét, stb. és amit írtam, azt 100% biztosra veszem, hogy úgy van. Nem olyan rosz az az egyedüllét sem, mert ugyis jön másik, akivel lehetséges hogy hosszú időn keresztül együtt leszel, mert megértitek egymást, és eszetekbe sem fog jutni, hogy szétváljatok! az meg főleg nem, hogy más lyukra vagy bréé-re menjetek rá! Ezt hagyd, és szard le a csajt! Amit egyszer megfertőztek, az ugy is marad. sokszor tapasztaltam ezt, hidd el nem fog rendesen müködni, csak az idődet vesztegeted el majd vele, és tudjuk hogy az életben minden perc számít!

2021. dec. 28. 06:33
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
ha te maradtal volna a kozos hazban, te dugtal volna mast az agyatokban. ennyi. itt meg az agyban dugas a legkisebb problema.. amikor kulonmentetek, sejthetted volna, hogy talal mast es ha talal, azzal nem az uton a kocsiban fog szexelni..
2021. dec. 28. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!