Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tényleg ezt érdemlem azért,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ezt érdemlem azért, mert meggondoltam magam a gyerekvállalást illetően és le szeretnék lépni?

Figyelt kérdés

A párommal már régóta nem volt olyan jó a kapcsolatunk, de h.ülye voltam és folyton csak meg akartam javítani.

Ott szakadt el bennem minden, amikor teherbe estem és közösen döntöttünk arról, hogy megtartjuk a babát, mivel semmi okunk megölni (külön-külön is jó az anyagi helyzetünk), meg amúgy sem akartunk sose szakítani. Viszont, miután kiderült a terhesség, teljesen a feje tetejére állt minden. Mindent kifogásolt, pl. hogy hogy merészelek szoknyában menni dolgozni, az ő terhes párját ne nézegesse most már minden kiéhezett kan, meg amúgy is elege volt már, hogy kelletem magam a kollégáknak, anyaként lehetne több eszem, na meg fel is fázhatok és akkor elmegy a baba. Folyamatosan piszkált, ha vettem magamnak ruhát vagy kozmetikumot, merthogy majd kisgyerek mellett nem adhatok ennyit a konzumidiotizmust képviselő dolgaimra, fel kell nőni. Parancsolgatott, hogy kiket töröljek az ismerőseim közül, valamint azt akarta, hogy anyukámmal is max. 1-2 hetente egyszer beszéljek max. egy fél órát, hogy mi újság, mivel ő folyton ellene beszél, hergel engem, meg a saját frusztrációit éli ki abban, hogy kontrollálni akarja az életem, beteg a családom. Ha szexelni akartam, elutasított, és megint jött a szöveg, hogy önző és éretlen vagyok, megint csak magamra gondolok, pedig az első trimeszterben veszélyes lehet a szex, de láthatóan engem nem érdekel, szedjem össze magam, nem bírok a hormonjaimmal, legyek már állat helyett ember, stb.

Végül oda jutott az egész, hogy enni sem tudtam a szorongástól, egyáltalán nem akartam anya lenni, úgy éreztem, öngyilkos leszek, ha ezt végig kell vinnem így. Több nap mérlegelés után arra jutottam, hogy elvetetem a babát, amit meg is tettem, édesanyám segített ebben, mivel nem mondhattam meg őszintén, hogy hová megyek, és nem is aludtam otthon. Hazudoznom kellett.

Utána még egy hétig nem bírtam rávenni magam, hogy elmondjam.

Amikor elmondtam, helyből lekevert egy pofont nekem, torkaszakadtából ordítozott, földhöz vágott dolgokat. Azóta fenyeget, hogy anyagilag tönkretesz, ha el merek menni, elperli tőlem a lakásból a tulajdonrészem, ami 1/3. Az összes spórolt pénzemet beletettem a lakásvásárlásba, ő pedig hitelt vett fel a 2/3-ra. Fenyegett, hogy ha hazamegyek anyámhoz, akkor semmilyen cuccom nem lesz már ép, mire visszajövök és a rendőrség nem fog csinálni semmit.

Nagyon félek és tehetetlen vagyok és nem érzem azt, hogy ezt érdemelném, de sajnos a közös barátainkkal (más barátom gyakorlatilagf már nincs is) és édesapámmal is ő beszélt először, előadta magát, sok éven át építette fel magáról a képet, szóval nemhogy nem hisznek nekem, hanem jóformán nem is hallgatnak meg. Próbálok velük beszélni, de már rögtön ilyen "..." stílusban mondják, hogy "igen, tudok róla, mi történtg és megvan a véleményem"..., "légyszi ne engem rángass bele még te is, beszéljétek meg".

2021. dec. 20. 14:44
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%

Menj el.

Hagyd ott a p*csába.

Mennyi lehet az a ház? 30 millió? Mehet neked az egész hátralévő életed, (kb 50 év) tízmillió forintot, meg három bőrönd ruhát, 10 szekrényt meg két vödör csecsebecsét? Komoly,ám ennyit ér neked 50 évnyi élet?

2021. dec. 20. 14:48
 2/35 anonim ***** válasza:
99%
Anyukádnak vagy neked van autód? Amikor nincs otthon, csomagold össze a legértékesebb (érzelmileg és anyagilag) cuccaidat, és pakold be a kocsiba, és menj el. MIUTÁN MÁR ELMENTÉL csak akkor mondd meg, hogy vége. Nem előtte egy nappal, nem előtte egy héttel, nem előtte egy órával.
2021. dec. 20. 14:50
 3/35 anonim ***** válasza:
99%

tejoeg.. ez egy allat. nagyon jol dontottel, hogy elvetetted a gyereket, az ilyen kesobb csak rosszabb lett volna es a gyerek miatt nem tudtal volna tole soha vegleg megszabadulni.

mondjuk az durva, hogy apad az o partjat fogja. tudja, hogy megutott, ordibalt veled? nyugodtan vilagositsd fel, ha ezek utan is vedi a sajat lanyavl szemben, akkor o sem kulonb.

2021. dec. 20. 14:53
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
Gyorsan költözz el.
2021. dec. 20. 14:57
 5/35 anonim ***** válasza:
8%
Egyik oldalt ismerjük csak, azt is részlegesen
2021. dec. 20. 15:04
 6/35 anonim ***** válasza:
100%
Legokosabb döntés volt.
2021. dec. 20. 15:09
 7/35 anonim ***** válasza:
100%

En veled vagyok, jol dontottel, ebben ne is ketelkedj!

Kepzeld el kesobb mi lett volna.

2021. dec. 20. 15:16
 8/35 anonim ***** válasza:
98%

Egy ilyen helyzetben, én nem lennék kíváncsi a másik oldal gondolataira. Jól tetted, hogy elvetetted a babát. Titokban költözz el, csak azután jelentsd be, hogy vége van. Ez később brutális állat lett volna.

Én konkrétan elkisértem annó valakit az aburtuszra, és pár évre rá hozzám menekült a 2 gyerekével, akik már az abortusz előtt is megvoltak. Úgyhogy nem légből kapott amikor azt mondom azonnal költözz el és NE MENJ VISSZA hozzá, akármilyen mézes mázas ígéreteket tesz vagy fenyegetőzik. Mert lesz itt minden, de légy erős és kitartó! Sok sikert!

2021. dec. 20. 15:20
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
Egyedul, kettesben ne beszelj vele semmit, az biztos!!
2021. dec. 20. 15:35
 10/35 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szomorú történet. Egy vérbeli nárcisztikus jellemvonásokkal bíró fickót fogtál ki. Amiket leírtál tipikus jelei ennek.

Azt nem értem, hogy a gyerek elvetése után miért mentél még vissza hozzá. Mire számítottál, hogy majd olyan lesz minden, mint régen? Már elindult az elnyomás útján, ez nem visszafordítható. Lemész kutyába, vagy kilépsz ebből végleg.

Hívjad fel barátaidat, családod segítségért és lehetőleg amíg ő munkában van szedjétek össze az összes cuccodat és költözz haza. Nincs kétségem afelől, hogy amit ott hagysz, kidobja.

A tulajdonjogod ne féltsd, azt nem lehet elperelni. Majd 2-3 hónap múlva amikor már lehet vele értelmesen kommunikálni felajánlhatod neki, hogy megveheti, még mielőtt meghirdeted jófogáson.

2021. dec. 20. 15:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!