Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mik a szakitási fázisok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a szakitási fázisok?

Figyelt kérdés

Nagyon hullámvölgyben vagyok 1x jobb 1x nem ezek általában fél naponta változnak. Biztosan a szakítás volt a legjobb döntés ez nem kérdés viszont jelenleg még nem nagyon tudok magammal és a helyzettel mit kezdeni.

Most magamtól annyira jöttem rá hogy elkezdem építeni magam kezdve a testemmel utána talán az önbizalmam is vissza jön picit.

Nálatok mik voltak a szakitási fázisok és hogyan mentetek át rajta?

Mi az ami tilos, ami eszembe se jusson?

2021. dec. 20. 12:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A legfontosabb, hogy ne keresd vele a kapcsolatot. Sőt, keresd annak a módját, hogy ha már muszáj vele kapcsolatban lenned, akkor az a leg minimálisabb legyen. Ha már teljesen közömbös számodra (ez akár évekig is tarthat, de lehet, hogy sose lesz ilyen) max akkor beszélgethetnek ok nélkül.
2021. dec. 21. 07:59
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem az első 1hónap az első komoly kapcsolatom utan, rossz volt nagyon. Nem akartam elfogadni,elhinni, állandoan ráírtam valami miatt kisebb nagyobb sikerekkel. De semmi nem történt.

a következő hónapban írtam enki egy utolso bucsuuzentet amibe leirtam mindent, kiirtam magambol hogy szeretem és sajnalom stb. Erre vissza se irt azóta se (1 hete irtam) szóval most ott járok, hogy elkezdtem nélküle elképzelni az életet és probalok erős maradni, felfogni hogy nincs vilagvége és csinalnom kell tovabb a dolgaim. Komolyan mondom az első pár hétben azt hittem meghaltam :D jézusom mire képes az élet...

a mai vilag alapbol szarabb a socialmedia miatt. Az ember teljesen elvan veszve ha nem beszél messengeren legalabb 3-4 emberrel folyatosan. Pedig ezen kivül is van élet. Bármit megtehetsz..

én itt járok jeleneleg remelem a következő hetekben jobb lesz még ennél is aztan csak szépen el sodrodok mint azelőtt :) és majd jön megint valaki akivel jobb..

2021. dec. 22. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!