Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz hogy a szakítás óta minden nap sírok férfi létemre?
Figyelt kérdés
Nemrég szakított velem az első komoly barátnőm. Rengeteg mindent sikerült megtapasztalnom vele, illetve napi szinten találkoztunk és elképesztően fáj a dolog. Minden nap eszembe jut és ezektől az emlékektől állandóan elbőgöm magam. Nagyon szerettem és nem tudom felfogni hogy nincs többé2021. dec. 18. 16:15
11/24 anonim válasza:
Az öngyilkossági ráta 70%-át férfiak teszik ki. De nem, a férfiaknak nincsenek érzelmeik, problémaik, nem sírhatnak, beszelhétnek a bajaikról... És az a vicces, hogy ezt más férfiak erősítik meg egymásban. :D
12/24 anonim válasza:
#11: hát igen, ez a mérgező férfiasság (toxic masculinity).
13/24 anonim válasza:
Tisztázzuk!
Ha férfi létemre elsírom magam az utcán, akkor mindenki együttérző lesz velem?
A pontozás szerint!
Azt írtam, hogy nem gáz egyébként!
Csak nem mindegy hol!
14/24 anonim válasza:
Mert ha egy nő elsírja magát az utca közepén, az egész város körésereglik és vigasztalják? Ez nem szerint működik? Ha az utca közepén sírsz, édes mindegy, hogy mi a neved, nem fognak foglalkozni vele. Ha pedig barátok, rokonok, ismerősök előtt sírsz, akkor szintén nemfüggetlen. Nem fognak rádordítani, hogy "férfi vagy, pofa be". A sírás természetes reakció.
16/24 anonim válasza:
Amugy ferfikent irom, hogy nem gaz. Foleg ha az elso szerelmed volt. Csak -tudom konnyebb mondani mint csinalni- vigyazz mert sajnos ezt nem szabad most kimutatnod, mindegy mit mondanak masok, otthon, a barataid, csaladod elott nem gaz. De egy nonek aki szakitott veled, vagy mas noknek a szemeben sajnos osztonosen ferfiatlan egy olyan srac aki egy lany miatt sir :/
Szoval legy eros, vagy mutasd magad annak, szerintem menni fog. De egyaltalan nem gaz egyebkent, csak “visszasirni” ne akard majd magad, az olyan dolgok halalra vannak itelve.
17/24 anonim válasza:
Es meg annyi, hogy hidd el az ido mindenre gyogyir, es az elso par napban/hetben menekulhetsz ezek koze az emlekek koze, de aztan el kell engedned Ot, jot tenne most a kornyezet valtozas.
18/24 anonim válasza:
17:01: szerintem eddig ez a legjobb tanács az összes közül. Nagyon jó fej vagy, gratulálok!
19/24 anonim válasza:
Volt már hogy öleltem és vígasztaltam zokogó férfit.Semmivel nem lett ettől kevesebb a szememben.Inkább csak az fájt nagyon,hogy nem tudtam segíteni...
20/24 anonim válasza:
A sírás jót tesz. Megkönnyebbül tőle az ember, akár férfi, akár nő. Persze nem állandóan és bárhol, de sírni teljesen természetes dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!