Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az gáz hogy a szakítás óta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz hogy a szakítás óta minden nap sírok férfi létemre?

Figyelt kérdés
Nemrég szakított velem az első komoly barátnőm. Rengeteg mindent sikerült megtapasztalnom vele, illetve napi szinten találkoztunk és elképesztően fáj a dolog. Minden nap eszembe jut és ezektől az emlékektől állandóan elbőgöm magam. Nagyon szerettem és nem tudom felfogni hogy nincs többé

2021. dec. 18. 16:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
97%
Az öngyilkossági ráta 70%-át férfiak teszik ki. De nem, a férfiaknak nincsenek érzelmeik, problémaik, nem sírhatnak, beszelhétnek a bajaikról... És az a vicces, hogy ezt más férfiak erősítik meg egymásban. :D
2021. dec. 18. 16:47
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
#11: hát igen, ez a mérgező férfiasság (toxic masculinity).
2021. dec. 18. 16:51
 13/24 anonim ***** válasza:
23%

Tisztázzuk!

Ha férfi létemre elsírom magam az utcán, akkor mindenki együttérző lesz velem?

A pontozás szerint!

Azt írtam, hogy nem gáz egyébként!

Csak nem mindegy hol!

2021. dec. 18. 16:54
 14/24 anonim ***** válasza:
98%
Mert ha egy nő elsírja magát az utca közepén, az egész város körésereglik és vigasztalják? Ez nem szerint működik? Ha az utca közepén sírsz, édes mindegy, hogy mi a neved, nem fognak foglalkozni vele. Ha pedig barátok, rokonok, ismerősök előtt sírsz, akkor szintén nemfüggetlen. Nem fognak rádordítani, hogy "férfi vagy, pofa be". A sírás természetes reakció.
2021. dec. 18. 16:58
 15/24 anonim ***** válasza:
*nemed
2021. dec. 18. 16:59
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Amugy ferfikent irom, hogy nem gaz. Foleg ha az elso szerelmed volt. Csak -tudom konnyebb mondani mint csinalni- vigyazz mert sajnos ezt nem szabad most kimutatnod, mindegy mit mondanak masok, otthon, a barataid, csaladod elott nem gaz. De egy nonek aki szakitott veled, vagy mas noknek a szemeben sajnos osztonosen ferfiatlan egy olyan srac aki egy lany miatt sir :/

Szoval legy eros, vagy mutasd magad annak, szerintem menni fog. De egyaltalan nem gaz egyebkent, csak “visszasirni” ne akard majd magad, az olyan dolgok halalra vannak itelve.

2021. dec. 18. 16:59
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Es meg annyi, hogy hidd el az ido mindenre gyogyir, es az elso par napban/hetben menekulhetsz ezek koze az emlekek koze, de aztan el kell engedned Ot, jot tenne most a kornyezet valtozas.
2021. dec. 18. 17:01
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
17:01: szerintem eddig ez a legjobb tanács az összes közül. Nagyon jó fej vagy, gratulálok!
2021. dec. 18. 17:04
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Volt már hogy öleltem és vígasztaltam zokogó férfit.Semmivel nem lett ettől kevesebb a szememben.Inkább csak az fájt nagyon,hogy nem tudtam segíteni...
2021. dec. 18. 17:05
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
A sírás jót tesz. Megkönnyebbül tőle az ember, akár férfi, akár nő. Persze nem állandóan és bárhol, de sírni teljesen természetes dolog.
2021. dec. 18. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!