Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nagyon nem viselem jól a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nem viselem jól a szakítást, mit tudnék csinálni? Férfi létemre kiugranék az ablakon már ott tartok.

Figyelt kérdés
Barátnőm szakítani akar velem vagyis igazából már meg is történt és bármit mondok neki vagy próbálom vele megbeszélni nem érdekli. Itthon ülök az üres lakásba egyedül és semmi nem érdekel az egész életemet úgy érzem elvesztettem. Egész nap csak sírok mint egy kislány és már szánalmasnak tartom magam. Annyira mélyen vagyok hogy kiugranék az ablakon mert egy olyan határon vagyok amit sajnos nem tudok feldolgozni és tanácstalan vagyok. Késztetést érzek arra hogy fussak utána vagy nem is tudom. Mit tudnék csinálni? 24/F
2016. jún. 4. 11:38
 1/6 Kupakmakika válasza:
Figyi ez termeszetes amit erzel, nem tudom hany kapcsolatod volt es mennyire mely, de ilyenkor egyket hetig rossz, van annyi no meg a vilagon, ne pityeregj, legy buszke ferfi es lepj tul csak azert is rajta! Foglald le magad valamivel ez fontos, haverok csalad ilyenkor sokat segit, ne hadj idot magadnak kattogni, kezdj vmi hobbiba esetleg es meg veletlenul se beszelj vele vagy nem tudod lezarni, ha elhagy akkor nem ok nelkul teszi, ha nem most akkor kesobb ujra feljonne ez benne, keress mast en azt tanacsolom! 23F
2016. jún. 4. 11:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha kiugrasz, ejtőernyőt azért vigyél magaddal! És lehetőleg magas épületet válassz! Sok sikert!
2016. jún. 4. 11:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Sajnos mi sem ismerjük a varázsszot!
2016. jún. 4. 11:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Most azért k**va sz@r, mert rá alapoztál. Nélküle, önállóan kell boldognak lenni az életben! A saját boldogságod most ezért veszett el, mert tőle vártad, ám saját gondolkodásodtól tudod elérni azt, hogy teljes, magabiztos, boldog ember legyél.

Most mélyponton vagy, megzuhantál ez teljesen normális és érthető és nagyon rossz érzés én ezt tudom, de ez által leszel erősebb! Több leszel általa és ez a keserűség most a te fejlődésedet szolgálja.

Kicsit hagyd eluralkodni a szomorúságot, de aztán kelj fel a földről és menj tovább. Az a művészet hogyan állsz fel a padlóról! Bírni kell a pofont és talpon kell maradni!

2016. jún. 4. 12:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez természetes reakció. Én is hasonló képpen éreztem mint te, csak én még az ablakig se jutottam el.. Reggelente olyan remegést éreztem a lábamba, hogy alig birtam felkelni. Gyomorgörcs, reszketés, émelygés, és még sorolhatnám. Nálam ez az állapot kb 3-4 hónapig tartott, most kezdek lassan megbékélni a gondolattal hogy valóban nem vagyunk már együtt a bnőmmel. (Ez idő alatt majdnem minen nap, elalvás előtt sirtam egyet férfi létemre.) Az is rátesz egy lapáttal, hogy közel egy éve volt az első randink, amihez csodás emlékek fűznek.

Mi volt az fő oka a szakításnak? Ne fuss utána! Elősször magadat rakd ,,rendbe". Ha valóban ő kell neked, akkor megpróbálhatod visszahódítani, de csak tudatosan.

Ha nem, ahogy az előttem lévők fogalmaztak: millio nő van még a világon!

Sok sikert!

28/f

2016. jún. 6. 18:27
 6/6 anonim ***** válasza:
2es gyökér,te meg ásd el magad
2016. jún. 7. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!