Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek vele ezek után?
A párommal 2,5 évet voltunk együtt......
Csütörtökön szakítottam vele,mert eddigi életem legnagyobb viharában engedte el a kezem...... E hónap elején pótolhatatlan veszeteség ért engem....... elveszítettem az édesanyukámat...... erre ő
ahelyett,hogy velem lenne és osztozna a fájdalmamban a gyászomban,elutazott külföldre ingatlan eladás miatt...... és ha ez még nem lenne elég a temetésen sem lesz ott..... a kérdésem az lenne ,hogyha vissza jön, nyilván el kell mennem hozzá a ruháimért hogyan viselkedjek vele ? Természetesen ezek után szívem szerint emberszámba sem venném.....
Tiltsd mindenhonnan, és a cuccaid postázza!
De nő vagy, tudod mi lesz? Visszajön, kibékültök, és qúr tovább.
Természetesen tiltottam mindenhonnan ......
Igen nő vagyok! sohasem békülnék ki vele........
Úgy értettem ők jóban voltak-e.
Én megbocsátanám a páromnak, mert tudom róla hogy lelki beteg a "halál" témától, retteg az elmúlástól, legszívesebben a saját temetését is kihagyná. Előbb tudnám elvonszolni körülmetélésre mint a temetőbe. Nehezen mutatja ki az érzéseit és nem igazán tud mit kezdeni más gyászával. Ha a te párod is ilyesmi én azért még átgondolnám.
Természetesen ismerte az édesanyámat és jó volt a kapcsolatuk.....
nem ilyen ...
Ilyen volt az én exem is, amikor anyukám tavaly meghalt. Kértem hogy kicsit legyen mellettem, de mindig "közbejött" neki valami. Vagy üzlet vahy a barátokkal csavargott. Engem nagyon mélyen érintett anyu halála, és magamba zuhatam. Utána még a temetés napján is veszekedett velem higy én megváltoztam, és nem foglalkozok az ő gondjaival, és nekem egy ilyen helyzetbe is erősnek kell maradnom.
Nekem már csak ex szerencsére.
Most októberben majdnem apám halt meg, nem sok esély volt hogy lejön a gépről. A mostani párom mindvégig mellettem volt, és segített.
Én a helyedben ha hazajön szóba se állnék vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!