Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek vele ezek után?
A párommal 2,5 évet voltunk együtt......
Csütörtökön szakítottam vele,mert eddigi életem legnagyobb viharában engedte el a kezem...... E hónap elején pótolhatatlan veszeteség ért engem....... elveszítettem az édesanyukámat...... erre ő
ahelyett,hogy velem lenne és osztozna a fájdalmamban a gyászomban,elutazott külföldre ingatlan eladás miatt...... és ha ez még nem lenne elég a temetésen sem lesz ott..... a kérdésem az lenne ,hogyha vissza jön, nyilván el kell mennem hozzá a ruháimért hogyan viselkedjek vele ? Természetesen ezek után szívem szerint emberszámba sem venném.....
Látom egész jól megy ebben a fene nagy gyászodban a röhögés, meg a bunkóskodás. Mondom én, hogy egy szar alak vagy és ezt a volt pasid nagyon is jól tudja, nem véletlen, hogy nem ugrott első szóra.
Mert pontosan tudta, hogy ez csak figyelemfelkeltő hiszti, mert azt hiszed, hogy minden rólad szól és mindenkinek ugrani kell, ha te csettintesz.
Jobban jár nélküled, ahogy más is.
KEDVES 22 A világ hülyéje vagy ....fájdalmasan ostoba és primitív vagy....csak nem képzeled,hogy majd leállok VELED VITATKOZNI EGY ILYEN EMBERNEK NEM NEVEZHETŐ UTOLSÓ VÉGLÉNNYEL...
MÉLTATLAN VAGY SZÁMOMRA... PERSZE,HOGY NEVETEK XD
Ingatlanos cégnél dolgozott az exed, vagy vállalkozó?
Nem lehet, hogy ezen az utazáson akár a megélhetése is múlik?
Pl. ha utolsó pillanatban visszamondja, elbocsátja a főnöke.
Van egy olyan érzésem, hogy az üzleti út előbb lett szervezve, mint a temetés. Utóbbit legalább megpróbáltátok az üzlettel összeegyeztetni?
Egyébként meg fogadd őszinte részvétemet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!