Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek vele ezek után?
Figyelt kérdés
A párommal 2,5 évet voltunk együtt......
Csütörtökön szakítottam vele,mert eddigi életem legnagyobb viharában engedte el a kezem...... E hónap elején pótolhatatlan veszeteség ért engem....... elveszítettem az édesanyukámat...... erre ő
ahelyett,hogy velem lenne és osztozna a fájdalmamban a gyászomban,elutazott külföldre ingatlan eladás miatt...... és ha ez még nem lenne elég a temetésen sem lesz ott..... a kérdésem az lenne ,hogyha vissza jön, nyilván el kell mennem hozzá a ruháimért hogyan viselkedjek vele ? Természetesen ezek után szívem szerint emberszámba sem venném.....
Tudom sajna. Ezen én is átmentem, én voltam a szemét aki az ő bajait nem érti meg. Lényegtelen hogy én voltam mélyponton. Ne foglalkozz vele, szedd össze a cuccaid és hagyd ott.
2021. dec. 12. 21:23
12/25 A kérdező kommentje:
Úgy lesz !
2021. dec. 12. 21:25
13/25 anonim válasza:
Ezt a hisztit. 😑
2021. dec. 12. 22:09
14/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk egyformák.....sokszor még hasonlóak sem hála Istennek!
Iszonytató és velőtrázó egyes emberek érzéketlensége és szívtelensége...... azt hiszem,hogy igenis joggal várhattam volna el azt,hogy mellettem legyen és egy kis erőt leheljen belém , hiszen 2 éve mellette hajtom álomra a fejem és mellette ébredek..kétségbeejtő,hogy egyes embereknek alapvető dolgokat el kell magyarázni.....
2021. dec. 12. 22:31
15/25 anonim válasza:
Én már rég ott hagytalak volna. Borzalmas személyiség vagy már így írásban is.
2021. dec. 13. 05:30
16/25 anonim válasza:
A halállal nem mindenki tud mit kezdeni. Én sem. Szerencsére nagyon közeli hozzátartozónk még nem halt meg, de a te példádból kiindulva mindig szakítás lett volna a vége. Ezt tanulni kell és ez a viselkedés nem is ellened irányult. Aki felkapja erre a vizet azt csak sajnálni lehet. A nők gonoszsága végtelen. Ha valamire berágnak, akkor törnek-zúznak, akármi is lesz a következménye. A másik fél ebben a pillanatban még nem érzékelte, hogy ennyire berágtál rá. Időt sem engedsz, ha valami az agyadba fészkeli magát. Találkoztam már ilyennel, a lehetőséget sem kaptam meg, hogy legalább annyit megtudjak, hogy mire alapozza azt, amit gondol. Ha meg nem adja oda a cuccod, akkor morcos leszel. Ezzel kapcsolatban képes vagy ide kérdést kiírni, de azt elfelejted megkérdezni, hogyan lehetséges az, hogy nem akart melletted állni, miközben szeret. Szóval van még mit tanulni.
2021. dec. 13. 07:38
17/25 anonim válasza:
16# én adtam esélyt neki , és nem én voltam a szívtelen. De amikor mélyponton voltam akkor talán heti 1 napot velem tölthetett volna. Elhiszem hogy egy halál.esettel nem tud mit kezdeni, nem az ő anyja halt meg, viszont támaszként ilyenkor kell az ember mellé valaki. Ha az sok, hogy haláleset után egy kicsit foglalkozzon velem, akkor mégis minek van mellettem? Akkor hol van a jóban rosszban? Amikor hívtam hogy jönnie kéne nem ér rá mert dolgozik, rá 2 3 órára a barátjaival csavarog. Bezzeg azt meg tudta kérdezni hogy ha átjön hozzám akkor szex lesz e. Ha neki volt baja én mellette voltam, mentem segítettem szó nélkül. Ezt fordítva is elvárom. Nem törtem zúztam, kerek perec megmondtam hogy szükségem van rá. Nem jött.. utána viszont ő ment a levesbe. Ha ezt egyedül végigcsináltam úgy hogy nem erezte annak szükségességét hogy mellettem álljon, akkor felesleges hogy velem legyen.
2021. dec. 13. 11:29
18/25 anonim válasza:
Folyt:
És ez ugyanúgy igaz a kérdezőre is. Neki most lenne szüksége a párjára, nem 1 hét múlva vagy 1 hónap múlva. Nem elég megbirkoznia azzal hogy elvesztett egy személyt akit szeret, még fogadja el azt is, hogy a párja arra nem képes hogy ilyenkor mellette legyen.
2021. dec. 13. 11:32
19/25 A kérdező kommentje:
17# hagyd ,mert az érzelmi nyomorékokkal ezt úgysem tudjuk megértetni........
2021. dec. 13. 12:40
20/25 anonim válasza:
Hisztigép. Itt te vagy az érzelmi nyomorék, nem más. Gyászolj normálisan, ne az interneten ilyen morbidul hisztizve.
És igen, biztos, hogy van oka, hogy nincs melletted. Valószínűleg mindig ilyen idióta vagy, nem csak most.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!