Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van aki pont most szakitott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki pont most szakitott párjával most hogy közeledik a karácsony?

Figyelt kérdés
2021. dec. 8. 19:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

10.

Na, az ilyen erőltetett önigazolások azok, amik miatt hazugnak és képmutatónak tartom a legtöbb embert. Semmitől nem riad vissza a többség és még meg is magyarázzák maguknak, hogy "ez tulajdonképpen szép cselekedet volt", még undorítóbb esetben a "másokért tette".

2021. dec. 9. 17:48
 12/16 anonim ***** válasza:
71%

#10 Egy szakítás jó esetben már régóta érlelődik az emberben.

Szóval nem karácsony előtt két nappal találja ki az ember (bár előfordul olyan is). Tehát már el sem jutsz a karácsonyi ajándék megvételéig, mert már régóta gondolkodsz rajta.

Értem én hogy te mit akarsz mondani, de az emberek különbözőek.

Nem mindenki képes arra, hogy "jópofizzon" a karácsonyi asztalnál, mikor már hónapok óta érlelődik benne a szakítás. Igen vannak olyan emberek akiknek ez megy, de van olyan ember aki inkább a gyors lezárás híve.

Arról meg ne is beszéljünk, hogy nem minden szakítás olyan "leányregénybe illő" hogy te is leírtad. Van akit megcsalnak, valahol még a tányérok is repülnek, szóval nem olyan békés ahogy te azt elgondolod.

2021. dec. 9. 17:50
 13/16 anonim ***** válasza:
19%

Nyilván ahol kifejezetten rossz hangulatban válnak el a felek ott nem járható út ez a lezárás :)

De ahol csak unalomba fulladt,vagy valami csak nem tetszik a másikba,vagy csak másmilyen emberre vágyik...azt lehet békességben és normálisan is lezárni.Szépen.Hogy ne úgy emlékezzünk vissza a kapcsolatra hogy tányérok repkedtek,vagy fenyegetések,feljelentések voltak,hanem hogy kellemesen és normálisan elbúcsúztunk egymástól.

Sokakat az érzelmek és az indulatok irányítják ilyen helyzetben,ezért képtelenek ésszel cselekedni ilyen helyzetben.

Na meg önzőek az emberek,és ha eldöntik hogy szakítanak akkor csak magukra gondolnak hogy ők nem akarják folytatni...és onnantól már egyáltalán nem számít a másik.Pedig talán azzal akivel x időt együtt tölt az ember,biztosan megéltek együtt szép dolgokat is.Talán érdemelne annyit az egész hogy normálisan zárja le az egyik fél,és nem önző módon.Vagy legalább elgondolkodik azon hogy hogy lenne jó mindenki számára a lezárás.

2021. dec. 9. 18:05
 14/16 anonim ***** válasza:
87%

13.

Végül is szép befejezés az "igaz én az utolsó 3 hetet csak megjátszottam, mert ünnepek voltak" - és még jobb ehhez a sok-sok kamu-vigyorgós karácsonyi kép, mint bizonyíték. Ennyire jól tudnak hazudni? Ennyire jól megjátssza magát a többség?

Ilyenkor - ritka alkalmak egyike - örülök, hogy számkivetett különc vagyok, mert ez sosem menne, undorítónak találom ezt, egyedül az érdekhazugságok, kényszerhelyzetet ahol ez elfogadható, amikor ez kell a túléléshez, de ilyen esetben...

2021. dec. 9. 18:09
 15/16 anonim ***** válasza:
71%
Engem mondjuk pont nem érdekelne, hogy karácsony van-e. Ha valakit nem bírok már elviselni, akkor egy percig sem vagyok vele hajlandó tovább lenni, nemhogy még egy hónapon keresztül.
2021. dec. 12. 10:04
 16/16 anonim ***** válasza:

Velem 2 hete szakitott a barátnőm 2év után, voltak jelek,hogy már nem az igazi a kapcsolat "kihűlt" De ő simán határozottan kidobott és azota párszor próbáltam beszélni vele, semmi értelme nem volt...

Teljesen kizárt és mára maga életét éli... fasza igaz? Elvittem mindenhova, megadtam neki mindent és ezt kapom... :D Kész vicc az élet.. Én meg még mindig szeretem és kur ara nem tudom mi lesz velem nélküle sajnos nem vagyok nagy barátkozós, bulizós...

2021. dec. 17. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!