Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottam a barátommal és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam a barátommal és most benyújtott a "számlát", hogy fizessek neki. Normális ez? Részletek lent.

Figyelt kérdés

1 év után szakítottam a barátommal, többek között, mert nagyon csúnyán beszélt velem(cigánynak, kurvának, dagadtnak nevezett, úgy, hogy egyik sem, vagyok és kb. 55 kg ha vagyok), agresszív volt(lökdösött, rángatott) és mivel teljesen leégett (eljátszotta a pénzét és az üzletei sem úgy jöttek össze, ahogy szerette volna) kitalálta, hogy én adjak neki pénzt a minimális fizetésemből.

A fenti dolgok miatt szépen lassan kiábrándultam belőle, majd 3 nappal ezelőtt szakítottam vele, 1 éves kapcsolat volt.

Ezután elkezdett hívogatni és üvöltözni a telefonba, hogy "na akkor most amit a kapcsolatunk alatt adtam neked pénzeket, azokat szépen visszafizeted, megmondod apádnak, aki úgyis olyan gazdag, hogy fél millió forintot kifizet szépen nekem, vagy megbánod, mert felhívom apádat és elmondom milyen a lánya!"

Tényleg volt, hogy adott nekem pénzt nagyobb bevásárlásra, vagy egy cipőnek mondjuk kipótolta a felét, ha szerettem volna, mivel még elég keveset keresek, nemrég kezdtem el dolgozni ügyvédjelöltként.

Viszont ezeket emlékeim szerint nem egy visszafizetési határidővel adta, hanem állítólag jószívből, azt meg külön nem tudom hogy ez a fél millió forint vajon hogy jöhetett ki.

Elmondtam neki, hogy rendben, nyugodtan hívja fel apát és vázolja fel neki a követeléseit, küldje át a számításait, hogy az általa állítólag anno ajándékként adott összegek és ajándékok mennyit tesznek ki és ha jogos akkor majd apa biztos kifizeti neki, csak tessék.

Erre közölte, hogy hát inkább mégse hívná fel, menjek a pi**ába én is és az egész családom, nem kell, tartsuk meg a koszos pénzünket, de ő mindenkinek el fogja mondani, hogy én százezreket elloptam tőle!

Ezek után letiltottam, de visszahallottam, hogy komolyan ezt terjeszti most az egész városban.

Ez csak szerintem rohadtul elmebeteg? Ti mit tennétek?

2021. dec. 6. 11:28
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
elmebeteg. nem kell vele foglalkozni, te is terjeszd el mindenkinek, hogy mit tett es kesz. ha tovabb folytataja, be lehet fenyiteni, h fel lesz jelentve ragalmazasert es zaklatasaert.
2021. dec. 6. 11:30
 2/9 anonim ***** válasza:
97%

Te nagyon jól reagáltál. A "hát inkább mégse hívná fel" részen jót derültem, csóri elesztette a kapaszkodót az áhított pénzéhez :)

A pletyka részével ne törődj - ügyvéddel megpróbálhatod megijeszteni (mert ez rágalmazás) de úgyis nyomatni fogja.

2021. dec. 6. 11:36
 3/9 anonim ***** válasza:
97%
Ügyvédjelöltként tudnod kellene, hogy mit követelhet rajtad és mit nem. Azt is tudnod kellene, hogy mit tehet meg és te mit tehetsz ez ellen.
2021. dec. 6. 11:51
 4/9 anonim ***** válasza:
93%

Mond el apukadnak. Minden jóérzésü apa felhívna valakit aki ismer valakit és nem kellene aggódj miatta többet.

Hogyha apukád úgyis tehetős akkor bizonyára ismer valakit aki törleszti a nemlétező tartozásod.

Ügyvéd leszel nem kisnyuszi. Segitséget meg nem szegyen kérni, belefutottál egy bolondba,ha úgy érzed menj rendőrségre kérj távoltartasi vegzést mert nem érzed biztonságba magad miután megfenyegetett.

Sajnálom,hogy ilyen bolondal akadtál össze.

2021. dec. 6. 12:02
 5/9 anonim ***** válasza:
70%
#3 Igen, ez az ügyvédjelölt troll.
2021. dec. 6. 12:21
 6/9 anonim ***** válasza:

Te is terjessz róla kellemetlen dolgokat. Nem kell, hogy igaz legyen, mint ahogy ő is teszi.

Vagy feljelented: [link]

Túl nagy ügy nem lesz belőle, de legalább magába száll.

2021. dec. 6. 12:40
 7/9 FoxtrotLidérc ***** válasza:
78%
Fizetne ám neki a halál kaszával! Tudod mikor! :))) A többiek elmondtak minden mást előttem.
2021. dec. 6. 12:49
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

"ügyvédjelöltként". Na ezen akadt meg a szemem. Ha ez így van akkor nem lehetsz egy hülye ember...sőt éppen ellenkezőleg. Egy okos lány hogy a búbánatban köthetett ki egy ilyen alpári proli mellett? Jó értem én, hogy a nők a "rosszfiúkra" gerjednek, de basszus, egy intelligens nő ne adja már ennyire alá...

Amúgy meg mit érdekel? Ezzel fenyeget, hogy "elmondja apádnak milyen vagy". Miért milyen vagy? Van bármi titkolnivalód amit el tudna mondani apádnak és ezt te nem akarod? Mégis mit mondhatna neki? Azt, hogy "exapós, tudtad, hogy a lányod nem szereti ha ledagadt-cigány-kurvázzák? Meg nem tűri ha agresszívan és erőszakosan bántják, alázzák? ÉS ezek fejében még úgy képzeld el, hogy volt képe elhagyni!!!"

2021. dec. 6. 14:20
 9/9 anonim ***** válasza:
92%

8 Ez egy troll, akinek már sok hasonló kérdése volt.Az állandó toposzok a következők:

-pénzes apuka

-a kérdező egy csinos, fiatal ügyvédbojtár aki sokat dolgozik, de nem fizetnek neki szinte semmit, ezért nyomorog a kis pénzéből

-a pasija gazdag vállalkozó, aki bőkezűen ajándékozott neki, mikor volt pénze

-a pasi nem dolgozik, csak hetente pár órát, ezért zavarja, hogy a kérdező kevés időt tölt vele

-a pasi szerencsejáték függő, milliókat tesz fel sportfogadásra, elveszti a pénzét, ezért a kérdezőtől kér pénzt

-a kérdezőnek nincs pénze, ezért kényszeríti a pasi, hogy kérjen az apjától

Kis változtatásokkal, de mindig ez a sztori lényege, már vagy ötször kiírta ezt.

2021. dec. 6. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!