Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudott ilyen könnyen lemondani rólam,hisz teljes szívéből szeretett,és én is őt.Hiányzik, nem tudom mit tegyek?21/L
Jezusom hiszti=panikbetegseg
Kemeny
Nem vagy tisztában a fogalmával, ajánlom hogy nézz utána. :) nem fogom részletezni, többször volt már hogy kórházba kötöttem ki emiatt, rendszeresen kell gyógyszert szednem. Úgy tudom, egyszerű hisztire nem adnak. De gázolaj belem nyugodtan :D zűrös vagyok.. Ő nem volt az,persze,neki volt sok baja, amikor meleg otthonban lakott mindent alá raktak kocsit stb. Én pedig minden egyes k*baszott nap meg kellett kuzdjek valamiért,mert nekem nem tálcán hozták ki. És még mindig itt vagyok. Pedig senkim nincs. És ne essen szarul az embernek amit írnak. Néha már kérdést nem merek kiirni mert belém állnak most is cska azért, mert tiszta szívből szeretem azt az idióta mert tudom, milyen valójában és hogy ultimátumot adtak neki otthon,es inkább a kényelmet választotta. Haragszok rá, és arra is, higy olyanokat írtok, ami egyáltalán nem jogos. Nem vagyok hisztis. Az, hogy lemerem írni az érzéseimet nem egyenlő a hisztivel. Az, hogy nem kapok levegőt, behasit a szívem és elajulok panik roham.Hirtelen tör rám, neha teljesen lényegtelen helyzetekben. Nem tudom kontrollálni, erre szedek gyógyszert. :) de nyugodtan, ebbe is kössön bele valaki. Szerintem ez volt az utolsó, amit ide kiirtam. 11es!igen,igazad van, majd csak kiheverem előbb utóbb. Köszönöm. És fel a fejjel!
Igen, a fiú teljes szívéből szeretett, amíg ki nem szeretett belőled. Téged sokkolt a döntése, benne viszont biztosan sokáig érlelődött. Miért? Nyilván megterhelő volt neki veled, nem bírta a sok drámát. Hogy kinek volt "igaza"? Teljesen mindegy.
A szerelem elmúlt, ahogy szokott. Őt már soha nem kapod vissza. Most még nem hiszed, de lesz majd más. Addig próbálj úrrá lenni a lelki nyavalyáidon, kérj segítséget, hogy ha eljön az ideje, fejlettebb önismerettel, stabilabb emberként kezdhess egy új kapcsolatba.
Az első szerelem az ilyen.
Az lesz a legszebb, és a legfájóbb is.
Örökké a szívedben fog lenni.
Keress másvalakit, mert bele fogsz hülyülni.
Tapasztalat.
45 ffi
"hagy tudjam már én jobban"
Akkor tudd te jobban, csak akkor minek írtál ki kérdést. Kívülről az jön le, hogy nem volt szerelmes, hisz akkor nem hagyott volna el. Ennyire egyszerű.
Ne értsd már felre amit írtam.
Úgy vagy zűrös/ hisztis hogy nem egy átlagos lany / nő vagy. Aki éli az átlagos életét mindenféle betegség nélkül.
Ha neki is volt elég baja.. S erre még ratett hogy neked is vannak gondjaid..
Senki nem állt beléd, az hogy Te magadra veszed a Te bajod.
Csupán mi külső szemlélok máshogy látjuk mint Te.
Hidd el h ő már nem most egy éjszaka gondolkozott ezen hanem régebb óta. Csupán most lepte meg, most jutott el odáig hogy elég volt neki.
Kihevered..mindenki túl élt már durva, kemény dolgokat neked is menni fog.
Ha szeretne veled lenne, harcolna érted..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!