Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy tudott ilyen könnyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudott ilyen könnyen lemondani rólam,hisz teljes szívéből szeretett,és én is őt.Hiányzik, nem tudom mit tegyek?21/L

Figyelt kérdés
Fél éve szakított velem a párom.Nem mondom,hogy teljesen váratlanul ért, de iszonyatosan szerettük egymást.Mindent megtudtunk beszélni a másikkal, rengeteget sírtunk, és nevettünk együtt.Voltam kisebb össze veszések, de miután kisírtuk magunkat, átöleltük egymást minden ment tovább. A szülei tettek be az egészbe. Gyűlölte a munkáját,amit csinált, és a szülei azért sem kedveltek, mert én támogattam abban, hogy mást csináljon,majd nem ott is hagyta a munkahelyét, de megszorították, konkrétan kisebb fenyegetést kapott tőlük, ami leginkább az anyagiakban nehezítette volna meg őt,mert vele lakik.Tudni kell, hogy én voltam a zűrös lány, aki szegéynebb családból származik, aki sok traumát megélt élete során,megtört, bizonytalan,mentálisan nem százas.A barátom normális körülmények között nőtt fel, annyi különbséggel hogy hozzá szokott a fegyelemhez, míg én egy szabad lélek vagyok.Anno ezt sezrette meg bennem, volt hogy itt volt több hétig nálunk mert nem szeretett hazamenni. Miután jött a korona vírus depresszióba estem a folyamatos itthonlét miatt,és ő ezt nem igazán tudta kezelni. Többször mondtam neki menjünk el sétálni, nekem az sokat segítene, de ha eljött is láttam rajta hogy nem szeret mászkálni, inkább egésznap otthon lenni, gépezni. Tudom, hogy ő nem ilyen, a munkája miatt befásult, de nem hagyta ott, biztos pont. Szakítás előtt egy nappal éreztem hogy baj van, kimondta többször is,hogy szeret.Másnap megtörtént, én ennyi fájdalmat nem éreztem,mint akkor,a szívem szakadt meg, hogy abból a vidám srácból egy karót nyelt,negatív ember lett,aki inkább tőlem szabadul meg, mert úgy gondolja nem illünk össze, teljesen más cél hajt minket,én szeretek menni ide-oda ő nem, és hogy ő a mentális problémáimon nem tud segíteni, ha neki is tele van a feje. Értem. De én mindig ott voltam neki. Azóta eltelt már fél év, átmentem a sírás a düh és az elfogadás fázisán is. De nehéz. Itt lakik pár percre, szinte minden szeglet emlék. 4 hónapja láttam utoljára, semmit nem váltottam ki belőle. Én viszont ahogy megláttam leültem egy padra, és minden feleszakadt elkezdtem sírni mert hiányzik az az ember aki volt, és nem értem hogy halhattam meg számára ilyen hamar. Szinte mindenki aztmondta a környezetünkbe hogy így mint ő senki nem szeret. És én is éreztem. Nagyon nehéz őt elfelejteni, hiszen annyi minden van mögöttünk, azért 2 év két év. Jó tudom, valakinek nem sok, de annyi mindent éltünk meg ennyi idő alatt,nekem csak ő volt, neki is én. Első kapcsolat mindkettőnknek. Minden egyes felületről letiltottam, mert már a profilképét látni is fáj, és ezzel a mérhetetlen fájdalommal nem tudok mit kezdeni, és nem értem hogy az az ember, aki így szeretett, hogy tudott egy pillanat alatt csak így félredobni ? Rá írnék, de azzal magamnak okoznék fájdalmat,szakítás után 1 héttel ráírtam, hogy beszéljük meg, de nem lett belőle semmi.Azóta ismerkedtem, dolgozok,elkezdtem egy szakmát is ,férfiak terén viszont senki nem volt olyan hatással rám mint ő,hiszen még mindig szeretem, és valószínűleg mindig is szeretni fogom.Köszönöm ha végigolvastad, ha van valami jó tippetek, meglátásotok azt mindenképp elolvasom

2021. dec. 3. 19:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
59%
Szeresd, ne fojtsd el az érzést. Hasonló helyzetben vagyok én is. Élem tovább az életemet. Velem féléve szakított, másfél év után. Házasodni akartunk. Sosem kaptam meg a választ, hogy miért. Mindenhol letiltott, a háza előtt meg nem lett volna pofám megvárni. Mai napig ha meglát az utcán olyan szomorúan néz. Én szinte rögtön elkapom a tekintetemet. Nem bírok rànézni, mert akkor belepusztulok. A szemem sarkából szoktam figyelni az autókat. Hátha megpillantom. Mikor tudatosul bennem, hogy őt keresem, akkor elkezdem elterelni a figyelmemet. Tudom, hogy szeretem. De nem szabad rá várnom. Mert amíg az én èletem megáll , addig ő él boldogan. Ha annyira szenvedne a hiányomtól, visszajött volna. Ennyi idő után, már nem hinném el neki, hogy hiányzom. Ez van. Ha kibírja nélküled ( akármilyen indokból) akkor nem szeretett igazán. Egyszer túl leszünk ezen. Addig is őrzöm az emlékét.
2021. dec. 3. 20:44
 12/17 anonim ***** válasza:
16%
Ne szivassuk már szegényt! Van elég baja, ne öntsük rá még a többi szerencsétlen baját is:)
2021. dec. 3. 20:49
 13/17 A kérdező kommentje:

Jezusom hiszti=panikbetegseg

Kemeny

Nem vagy tisztában a fogalmával, ajánlom hogy nézz utána. :) nem fogom részletezni, többször volt már hogy kórházba kötöttem ki emiatt, rendszeresen kell gyógyszert szednem. Úgy tudom, egyszerű hisztire nem adnak. De gázolaj belem nyugodtan :D zűrös vagyok.. Ő nem volt az,persze,neki volt sok baja, amikor meleg otthonban lakott mindent alá raktak kocsit stb. Én pedig minden egyes k*baszott nap meg kellett kuzdjek valamiért,mert nekem nem tálcán hozták ki. És még mindig itt vagyok. Pedig senkim nincs. És ne essen szarul az embernek amit írnak. Néha már kérdést nem merek kiirni mert belém állnak most is cska azért, mert tiszta szívből szeretem azt az idióta mert tudom, milyen valójában és hogy ultimátumot adtak neki otthon,es inkább a kényelmet választotta. Haragszok rá, és arra is, higy olyanokat írtok, ami egyáltalán nem jogos. Nem vagyok hisztis. Az, hogy lemerem írni az érzéseimet nem egyenlő a hisztivel. Az, hogy nem kapok levegőt, behasit a szívem és elajulok panik roham.Hirtelen tör rám, neha teljesen lényegtelen helyzetekben. Nem tudom kontrollálni, erre szedek gyógyszert. :) de nyugodtan, ebbe is kössön bele valaki. Szerintem ez volt az utolsó, amit ide kiirtam. 11es!igen,igazad van, majd csak kiheverem előbb utóbb. Köszönöm. És fel a fejjel!

2021. dec. 3. 20:52
 14/17 anonim ***** válasza:
85%

Igen, a fiú teljes szívéből szeretett, amíg ki nem szeretett belőled. Téged sokkolt a döntése, benne viszont biztosan sokáig érlelődött. Miért? Nyilván megterhelő volt neki veled, nem bírta a sok drámát. Hogy kinek volt "igaza"? Teljesen mindegy.

A szerelem elmúlt, ahogy szokott. Őt már soha nem kapod vissza. Most még nem hiszed, de lesz majd más. Addig próbálj úrrá lenni a lelki nyavalyáidon, kérj segítséget, hogy ha eljön az ideje, fejlettebb önismerettel, stabilabb emberként kezdhess egy új kapcsolatba.

2021. dec. 3. 21:37
 15/17 peca1000 ***** válasza:
48%

Az első szerelem az ilyen.

Az lesz a legszebb, és a legfájóbb is.

Örökké a szívedben fog lenni.

Keress másvalakit, mert bele fogsz hülyülni.

Tapasztalat.

45 ffi

2021. dec. 3. 23:23
 16/17 anonim ***** válasza:
46%

"hagy tudjam már én jobban"

Akkor tudd te jobban, csak akkor minek írtál ki kérdést. Kívülről az jön le, hogy nem volt szerelmes, hisz akkor nem hagyott volna el. Ennyire egyszerű.

2021. dec. 4. 07:52
 17/17 anonim ***** válasza:
65%

Ne értsd már felre amit írtam.

Úgy vagy zűrös/ hisztis hogy nem egy átlagos lany / nő vagy. Aki éli az átlagos életét mindenféle betegség nélkül.

Ha neki is volt elég baja.. S erre még ratett hogy neked is vannak gondjaid..

Senki nem állt beléd, az hogy Te magadra veszed a Te bajod.

Csupán mi külső szemlélok máshogy látjuk mint Te.

Hidd el h ő már nem most egy éjszaka gondolkozott ezen hanem régebb óta. Csupán most lepte meg, most jutott el odáig hogy elég volt neki.

Kihevered..mindenki túl élt már durva, kemény dolgokat neked is menni fog.

Ha szeretne veled lenne, harcolna érted..

2021. dec. 4. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!