Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy tudott ilyen könnyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudott ilyen könnyen lemondani rólam,hisz teljes szívéből szeretett,és én is őt.Hiányzik, nem tudom mit tegyek?21/L

Figyelt kérdés
Fél éve szakított velem a párom.Nem mondom,hogy teljesen váratlanul ért, de iszonyatosan szerettük egymást.Mindent megtudtunk beszélni a másikkal, rengeteget sírtunk, és nevettünk együtt.Voltam kisebb össze veszések, de miután kisírtuk magunkat, átöleltük egymást minden ment tovább. A szülei tettek be az egészbe. Gyűlölte a munkáját,amit csinált, és a szülei azért sem kedveltek, mert én támogattam abban, hogy mást csináljon,majd nem ott is hagyta a munkahelyét, de megszorították, konkrétan kisebb fenyegetést kapott tőlük, ami leginkább az anyagiakban nehezítette volna meg őt,mert vele lakik.Tudni kell, hogy én voltam a zűrös lány, aki szegéynebb családból származik, aki sok traumát megélt élete során,megtört, bizonytalan,mentálisan nem százas.A barátom normális körülmények között nőtt fel, annyi különbséggel hogy hozzá szokott a fegyelemhez, míg én egy szabad lélek vagyok.Anno ezt sezrette meg bennem, volt hogy itt volt több hétig nálunk mert nem szeretett hazamenni. Miután jött a korona vírus depresszióba estem a folyamatos itthonlét miatt,és ő ezt nem igazán tudta kezelni. Többször mondtam neki menjünk el sétálni, nekem az sokat segítene, de ha eljött is láttam rajta hogy nem szeret mászkálni, inkább egésznap otthon lenni, gépezni. Tudom, hogy ő nem ilyen, a munkája miatt befásult, de nem hagyta ott, biztos pont. Szakítás előtt egy nappal éreztem hogy baj van, kimondta többször is,hogy szeret.Másnap megtörtént, én ennyi fájdalmat nem éreztem,mint akkor,a szívem szakadt meg, hogy abból a vidám srácból egy karót nyelt,negatív ember lett,aki inkább tőlem szabadul meg, mert úgy gondolja nem illünk össze, teljesen más cél hajt minket,én szeretek menni ide-oda ő nem, és hogy ő a mentális problémáimon nem tud segíteni, ha neki is tele van a feje. Értem. De én mindig ott voltam neki. Azóta eltelt már fél év, átmentem a sírás a düh és az elfogadás fázisán is. De nehéz. Itt lakik pár percre, szinte minden szeglet emlék. 4 hónapja láttam utoljára, semmit nem váltottam ki belőle. Én viszont ahogy megláttam leültem egy padra, és minden feleszakadt elkezdtem sírni mert hiányzik az az ember aki volt, és nem értem hogy halhattam meg számára ilyen hamar. Szinte mindenki aztmondta a környezetünkbe hogy így mint ő senki nem szeret. És én is éreztem. Nagyon nehéz őt elfelejteni, hiszen annyi minden van mögöttünk, azért 2 év két év. Jó tudom, valakinek nem sok, de annyi mindent éltünk meg ennyi idő alatt,nekem csak ő volt, neki is én. Első kapcsolat mindkettőnknek. Minden egyes felületről letiltottam, mert már a profilképét látni is fáj, és ezzel a mérhetetlen fájdalommal nem tudok mit kezdeni, és nem értem hogy az az ember, aki így szeretett, hogy tudott egy pillanat alatt csak így félredobni ? Rá írnék, de azzal magamnak okoznék fájdalmat,szakítás után 1 héttel ráírtam, hogy beszéljük meg, de nem lett belőle semmi.Azóta ismerkedtem, dolgozok,elkezdtem egy szakmát is ,férfiak terén viszont senki nem volt olyan hatással rám mint ő,hiszen még mindig szeretem, és valószínűleg mindig is szeretni fogom.Köszönöm ha végigolvastad, ha van valami jó tippetek, meglátásotok azt mindenképp elolvasom

2021. dec. 3. 19:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
Túl sokat képzeltél a dologba. Ő nem úgy érzett, ahogy te azt gondolod. Fellángolás volt ami elmúlt. Ami nem csoda, hisz a munkája is szar volt, a szülei sem támogatták és még te is begolyóztál.
2021. dec. 3. 19:50
 2/17 anonim ***** válasza:
94%
Pedig ezt el kell engedned.Te azt mondod hogy mindig ott voltál neki lehet ő másképp látja lehet sok volt neki a depressziód és neki is megvolt a maga baja.Ezt igy nem lehet tudni.Ami segitett volna az az hogy elmondja őszintén a szakitás okát de ez a nem illünk össze más a cél stb stb csak duma.Nincs konkrét dolog hogy miért ezért nem tudod elengedni.De szerintem inkább magadra összpontosits és szedd össze magad tudom nehéz de nem kellesz neki fogadd el és vedd elő a büszkeséged és legyél boldog már csak azért is.
2021. dec. 3. 19:57
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, hát kislány sokszor megy ám a szöveg, hogy mennyire szeret, de aztán hirtelen úgy adódik, hogy egyszer bekattan valami és onnan felejtősre leszel téve. Itt ahogy nézem nem hirtelen jött rá az elmebaj (rád se:)), hanem tudta mit csinál, mikor kidobott. Nem engedte a drámázást, ami ilyen esetben jó döntés. Te se drámázz, hidd el, hogy lószrba se nézett már a végén, csak te hitted, hogy a legnagyobb szerelem a tiétek. Lépj tovább és keress egy rendes pasit. Nehogy még jobban megbolondulj!
2021. dec. 3. 20:12
 4/17 Nancy666 ***** válasza:
53%

Szia!

Én is a gyász fázisában vagyok.

Linkelek egy oldalt,amiben részletesen böngészhetsz ezekben a témákban.Remélem legalább 1 videót megnézel.Én sokat meghallgattam tőle,ezerszer jobban vagyok.

Kifejt mindent, amire én a kételyeimmel reagáltam.Ö választ adott.

[link]

Szeretném, ha minél hamarabb jobban lennél!♡ Nagyon sok kitartást.

Próbáld meg önmagad megkeresni,én is ezt teszem.Próbálj magadra fókuszálni.

25/N

Nekem 3 év kapcsolatom ,ebből 1 év házasság ment a kukába egy este alatt.Szóval átérzem.

2021. dec. 3. 20:18
 5/17 anonim ***** válasza:
Egy este alatt?
2021. dec. 3. 20:19
 6/17 A kérdező kommentje:
Nem drámáztam :) de azért köszönöm a jó tanácsokat. Nyilván láthatatlanba nehéz megmondani hogy tényleg szeretett e vagy sem, de ezt az ember érzi,hagy tudjam már én jobban. Sajnos néha nem elég a szeretet :D, ezekszerint. És nem, nem begolyoztam, panilbeteg vagyok, 2 erőteljesebb traumám is volt, ami ezt kihozta. Nem esik jól, hogy így irod. Rengeteg mindent megteszek nap mint azért, hogy jobb legyek, hogy erősebb legyek lelkileg, a lényege az egésznek az, hogy szeretem, es fájdalmas elvesziteni egy meghatározó embert az életembe, amikor konkrétan csakeez tortenik velem. Család tagok, barátok elvesztése. Igen, ez az élet. Tudom. Erről szól. De rengeteget bántottak már, o volt, aki kihúzott a gödör aljáról, aki reményt adott. Egyszerűen sosem fogom megerteni hogy egy éjszaka alatt mi változott meg benne. Teljesen szét szórt volt. Előtte már szakitott egyszer, de utána sírva jött vissza hogy szeret, és nem akarja hogy vége legyen. Rá 2 hétre ismét megtette, de akkor már végleg. Gondoltam, ti jobban atlatjatok. Nem kergetek vak reményeket, csak megerteni akartam, hogy lezarhassam. De azért köszönöm a kedves és ébresztő szavakat ne aggódjatok, eléggé ébren vagyok már ennyi szenvedés után, amit persze nem rá érték konkretan:D
2021. dec. 3. 20:22
 7/17 A kérdező kommentje:
4es!koszonom,meg is nézem amit küldtél. Neked is kitartást :) ❤️
2021. dec. 3. 20:23
 8/17 anonim ***** válasza:
59%
Itt az lenne a lényeg, hogy mielőbb kapd össze magad és kezdj normálisan élni. Ez nem fog menni így. Azért mert mindig visszarángatod magad ebbe az ő volt a legnagyobb szerelem maszlagba. Nem. Nem ő volt a legnagyobb szerelem. Tojt rád magasról, ezt kell megérteni.
2021. dec. 3. 20:25
 9/17 anonim ***** válasza:
46%

Hidd el ez nem egy éjszaka történt nála..

Szerintem már az első szakítasnal a fejébe volt. Aztán ott valamiért visszamemt hozzád, mert tudta vissza fogadod, meg biztos pont vagy...

Teljesen mindegy minek nevezed, hisztinek, panikbetegsegnek.. A lényeg h valami nem stimmelt, "zuros" vagy úgymond.. S neki és épp elég baja volt ezen kívül is.

2021. dec. 3. 20:39
 10/17 anonim ***** válasza:
84%
Ez bizony reális dolog. Kicsit túl sok volt a kérdező.
2021. dec. 3. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!