Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egyáltalán 33 évesen lesz még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyáltalán 33 évesen lesz még esélyem új társat találni? Nem vagyok már hozzá kicsit öreg?

Figyelt kérdés
2021. dec. 2. 23:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%

Ez egy komolytalan kérdés. És mi van azzal, aki a 30-as, 40-es éveiben házasodik!?

Gondolkozz.

2021. dec. 2. 23:11
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Lesz
2021. dec. 2. 23:16
 3/15 anonim ***** válasza:
17%
SImán, de csak használt embert találni már ilyen korban, aki vagy min. 2× elvált, vagy 20× megcsalták.
2021. dec. 2. 23:39
 4/15 anonim ***** válasza:
37%

Én mit szóljak 47 évesen?!

Nekem már kb. legalább 3 "kérőm" volt - csak a legrosszabbkor, mert nem értem rá viszonozni az érzelmeiket - most pedig "mintha" lenne, de a jelen esetben van már egy felnőtt gyereke a férfinak (61 éves.)

Ebből a 3 "kérőből" 2 római katolikus pap volt. Én úgy tudom, hogy a felszentelt papok TABUK(?). Egy közalkalmazott pedig azzal védekezett, hogy túl fiatal hozzám (9 év) és különben is van barátnője. Csak éppen sokáig ügyesen titkolta előttem...

Ui: most éppen egy harmadik római katolikus pap is szimpatikus, de ebből egészen biztosan nem lesz semmiféle "pár"-kapcsolat. Látszik rajta, hogy komolyan elhivatott. Egy évvel fiatalabb csak nálam és a külső munkatársuk vagyok a plébánián.

2021. dec. 3. 06:21
 5/15 anonim ***** válasza:
91%
Te apáca vagy, vagy papi hazvezetono? Hogy római katolikus pap nozni akar? Esetleg nagy titokban a hazvezetonovel. Ők colibatust fogadtak.
2021. dec. 3. 07:42
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

A katolikus papok nem mind tartják be a cölibátust.

4-es, te egy parókián szorgoskodó szépasszony vagy, hogy főleg papok vetnek rád szemet?

2021. dec. 3. 11:46
 7/15 Senior Séf ***** válasza:
100%
40 voltam amikor elváltam, de nem sokáig élvezhettem az agglegényéletet, hamar elkapták a tökömet újra.
2021. dec. 9. 15:20
 8/15 anonim ***** válasza:
20%
Hát sajnos ez nagyban függ attól is hogy férfi vagy vagy nő. Ha az utóbbi akkor sajnos kissé nehezebb. 30-as ill. 40-es férfiakkal huszonéves lányok is ismerkednek, fordított helyzetben már nem így van.
2021. dec. 29. 23:22
 9/15 anonim ***** válasza:
Bármilyen korban :) Nagybátyám 38, a barátnője 40, a nőnek gyereke is van és így is megtalálták egymást és jól kijönnek.
2022. jan. 11. 10:54
 10/15 anonim ***** válasza:
Én harmincas férfiként még a legelső (viszonzott)szerelmet keresem. Szóval remélem, van.
2022. jan. 12. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!