Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyáltalán 33 évesen lesz még esélyem új társat találni? Nem vagyok már hozzá kicsit öreg?
Ez egy komolytalan kérdés. És mi van azzal, aki a 30-as, 40-es éveiben házasodik!?
Gondolkozz.
Én mit szóljak 47 évesen?!
Nekem már kb. legalább 3 "kérőm" volt - csak a legrosszabbkor, mert nem értem rá viszonozni az érzelmeiket - most pedig "mintha" lenne, de a jelen esetben van már egy felnőtt gyereke a férfinak (61 éves.)
Ebből a 3 "kérőből" 2 római katolikus pap volt. Én úgy tudom, hogy a felszentelt papok TABUK(?). Egy közalkalmazott pedig azzal védekezett, hogy túl fiatal hozzám (9 év) és különben is van barátnője. Csak éppen sokáig ügyesen titkolta előttem...
Ui: most éppen egy harmadik római katolikus pap is szimpatikus, de ebből egészen biztosan nem lesz semmiféle "pár"-kapcsolat. Látszik rajta, hogy komolyan elhivatott. Egy évvel fiatalabb csak nálam és a külső munkatársuk vagyok a plébánián.
A katolikus papok nem mind tartják be a cölibátust.
4-es, te egy parókián szorgoskodó szépasszony vagy, hogy főleg papok vetnek rád szemet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!