Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit kereshetek logisztikai...

Mennyit kereshetek logisztikai szektorban? Van esélyem egyáltalán jobb állást találni?

Figyelt kérdés

28 éves nő vagyok, jelenleg egy logisztikai multinál dolgozok logisztikai asszisztensként. 2015 óta dolgozok itt (előtte 5 évig gyárban dolgoztam)

Jelenlegi munkaköröm elég sokrétű, egyrészről kiszállításokat-beérkezéseket intézek, mellette vámos dolgokat is intézek, + a nemzetközi kapcsolattartást is csinálom 'szabadabb' óráimban.

Angolból van középfokú nyelvvizsgám, az jól is megy, nagyon erős középfoknak mondanám az angol tudásom logisztikai szaknyelvben is erős vagyok, németül pedig alapfokolú nyelvtudásom van.

Diplomám van, Bsc de nem logisztikai szakirány (sajnos), hanem teljesen más.

Ha lement ez a korona dolog szeretnék munkahelyet váltani. Szerintetek van egyáltalán esélyem más logisztikai céghez bekerülni, vagy így végzettség nélkül ne is álmodjak? Nem is tudom mi érdekelne, export ügyintézés pl vagy fuvarszervezés vagy ilyesmik pl. Ja, Budapest a hely. Ilyen állásoknál mi az a nettó amit kérhetek szerintetek? Itt a mostani helyen 250e nettó+cafeteria kapok.

2020. nov. 24. 21:12
 1/1 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem diszponensi munkakörökkel próbálkozz.

Stresszes kissé,sokat kell idegen nyelven kommunikálni, de Budapesten elérhető vele a bruttó 570-600 ezer is.

2020. nov. 24. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!