Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van így egyáltalán esélyem párt találni?
28 éves leszek lassan és még mindig ott tartok, hogy szabadidőmben animéket nézek és számítógépen játszok. Gyakorlatilag ennyi hobbim van és mást nem csinálok, főleg mióta végeztem az egyetemen és dolgozok. Régen legalább eljártam barátokkal ide-oda, viszont jelenleg egy számomra tök idegen városban lakok a munka miatt. Kicsit zárkózottabb is vagyok, így még mindig nem sikerült új emberekkel megismerkednem környéken és szinte csak a munkatársaimmal tartom a kapcsolatot személyesen.
Szóval adjam fel a reményt, vagy van még esélyem? Egyébként nem vagyok szűz és volt már több tartós párkapcsolatom is, fiatalabb éveimben; csak ez az, ami egy kicsit frusztrál. Nincsenek olyan hobbijaim mint másoknak, ráadásul kicsit úgy érzem, hogy gyerekes a gondolkodásom a hasonló korú emberekhez képest. Főleg úgy, hogy több volt osztálytársam is már házas és már előfordul az is, hogy gyerekük van; én meg közben itt csücsülök mindig a gép előtt tök egyedül, magányosan..
A helyi gyúróba kéne lemenned kondizni mert ott könnyedén lesznek haverjaid és akkor máris lesz kivel csajozni menni.
Arról nem is beszélve hogy az edzés a felhoz önbizalommal is
1: Igazad van. Viszont én már gyakorlatilag több mint 20 éve ülök számítógép előtt és meg is lett az eredménye. Viszont az egyetem alatt mégis voltak barátaim és mégis volt szociális életem.
2: Kéne menni (sajnos az ülőmunkából adódóan túlsúlyos vagyok egy kicsit), de egyedül nem akarok. Régen egyébként többször is nekifutottam, de 10 alkalomnál tovább nem nagyon jutottam. Ismerkedni viszont soha nem tudtam ilyen helyeken. Az emberek nem trécselni járnak a konditerembe, ahogy elnéztem.
4: Nem kell mindenkinek ugyanazt a kört járnia; csak úgy érzem, hogy aki nem áll be a sorba, az egyedül marad.
5: Lehet, hogy buta vagyok, de nem értem, hogy mit akartál ezzel mondani.
7: Így már értem.
Bár nem tudom, hogy egy tök idegen városban hova kéne mennem ismerkedni.. Random emberekhez mégsem mehetek oda az utcán.
A párom 28 éves volt, mikor megismertem, szintén az a fajta, aki billentyűzettel és egérrel a kezében született, és ő ebből a szempontból csak annyiban különbözött tőled, hogy nem nézett soha animéket, leginkább számítógépen játszott/játszik ma is.
Előnye volt, hogy az egyetemi barátaival még mindig tartja a kapcsolatot, így tudtunk összejönni, de egyébként kicsit olyan, mintha ő írta volna ki a kérdést, már persze az előtt, hogy megismert volna engem :D
És gondolom rájöttél a "párom" szócskából, hogy nem csak egy random ismerősömről van szó :) Együtt élünk egy ideje már, és elég erős bennem a gyanú, hogy hamarosan ő is szeretne a házas ismerőseihez hasonlóan előrelépni a kapcsolatunkban :)
Kérdező, szerintem tényleg csak az a legnagyobb nehézség, hogy nehezen nyílsz meg, és így nem igazán tudsz hogyan/kivel ismerkedni. De ezen meg szerencsére az idő (is) tud segíteni, szóval nem kellene elkeseredned emiatt. Kitartás, jó hangulat úgy általában, és akkor nem lesz problémád. Esetleg megpróbálkozhatsz társkeresővel is, az sokat tud segíteni az ügyeden :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!