Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van így egyáltalán esélyem párt találni?
28 éves leszek lassan és még mindig ott tartok, hogy szabadidőmben animéket nézek és számítógépen játszok. Gyakorlatilag ennyi hobbim van és mást nem csinálok, főleg mióta végeztem az egyetemen és dolgozok. Régen legalább eljártam barátokkal ide-oda, viszont jelenleg egy számomra tök idegen városban lakok a munka miatt. Kicsit zárkózottabb is vagyok, így még mindig nem sikerült új emberekkel megismerkednem környéken és szinte csak a munkatársaimmal tartom a kapcsolatot személyesen.
Szóval adjam fel a reményt, vagy van még esélyem? Egyébként nem vagyok szűz és volt már több tartós párkapcsolatom is, fiatalabb éveimben; csak ez az, ami egy kicsit frusztrál. Nincsenek olyan hobbijaim mint másoknak, ráadásul kicsit úgy érzem, hogy gyerekes a gondolkodásom a hasonló korú emberekhez képest. Főleg úgy, hogy több volt osztálytársam is már házas és már előfordul az is, hogy gyerekük van; én meg közben itt csücsülök mindig a gép előtt tök egyedül, magányosan..
13: Hát, egyszer majdnem eljutottunk oda egy régi haverommal, de nem lett belőle semmi. Egyedül viszont nem mennék el, meg aztán most már kicsit kezd az is zavarni, hogy öregszem.
No meg ahhoz, hogy ott ismerkedjen az ember, egy kellő szintű nyitottság is kell. Mondjuk most elgondolkodtam, hogy rá kéne vennem valakit, hogy menjünk el.
Lehet ott egyébként figurákat (mint a nendoroid) és plüssöket venni. Ha már kiadok akkora összeget a belépőre, legalább ne távozzak üres kézzel.
Kösd össze a számítógépet az ismerkedéssel:-) mi a férjemmel netes társkeresőn ismerkedtünk meg. Igaz ő jóval fiatalabb volt mint te. Alig volt akkor 21 éves. Szintén animerajongó, bár ő kártyázni is szeret, és haverjai is vannak. Viszont szűz volt mikor összejöttünk. Saját bevallása szerint élete legjobb döntése volt regisztrálni, különben sosem ismer meg.
Ha nem próbálkozol, nem is nyerhetsz.:-)
14: Öregebb vagyok, mint te mégsem zavar. Vannak ott még 30-asok is :D (Bár tény, hogy fiatalból van a legtöbb.)
Amúgy én egyedül járok, nincs abban semmi. Fényképezőgépet viszek, fotózom a cosplayeseket, ha nem ismerem fel a karaktert, kérdezgetek, ha meg felismerem, mindjárt van beszédtéma. Vannak interaktív programok is, versenyek meg minden. Sőt, Randi.Con is szokott lenni a kétnaposokon, ami lényegében vakrandi, mondjuk előre jelezni kell a részvételi szándékot. Most ősszel pont kétnapos lesz. Bár ez nagy pesti con jóval 5000 fő felett (szerintem simán lesz 10000 látogató is), de vannak családiasabb hangulatú conok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!