Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek a mai világban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a mai világban van esélyem ilyen lányt találni, vagy egyáltalán nem is létezik?

Figyelt kérdés
Sokat gondolkoztam, hogy milyen lányrra vágyom és nagy vonalakban arra jöttem rá, hogy külsőre leginákbb a pici, alacsony lányokhoz vonzódom, jellemre pedig, akik emellett még érzelmes, kedves együttérző, nagy szívűek, van humorérzékük, értelmesek, de emellett nem túl komolyak, de ha szükséges tudnak komolyak is lenni. Egy olyan lányra vágyom, aki igényli a sok szeretet, ölelgetések, puszikat stb. és ő maga is inább odabújós, szeretgetős típus. Nem vonzanak a bulizós, cigizős, alkoholizálós lányok.
2013. jan. 28. 22:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
..... Azt várod hogy majd itt jelentkeznek, mi? Különben nem lehetsz ilyen ostoba, és magadtól is tudod hogy: van esély. -.- áhhh
2013. jan. 28. 22:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Az exem pont ilyen. De már elkelt.
2013. jan. 28. 22:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Természetesen van. Hogyne lenne?
2013. jan. 28. 22:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Ne kezdd...

600x fel lett téve u.ez a kérdés...

2013. jan. 28. 22:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Valami ilyesmi kéne nekem is, azzal a különbséggel, hogy lehet magas is.
2013. jan. 28. 22:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen egy normális lány. Magamat normálisnak tartom, de sajnos nem sok ilyen lány van.
2013. jan. 28. 23:34
 7/7 anonim ***** válasza:

De létezik:)

26L

2013. jan. 29. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!