Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik a 15-18 éves korosztályban olyan lány, aki nem elvarázsolt világban él?
Ezzel én is így vagyok, de ha jellemre is rendes lányt szeretnél, akkor bizony meg kell elégedned egy külsőre nem vonzó, túlsúlyos vagy arcra kevésbé szép lánnyal.
Én már leadtam az igényeimet, de még így is sokszor olyan lányokban botlok, akik külsőre nem is vonzóak mégis nagy egójuk és szájuk van.
Én 22 vagyok és elég korán,19 évesen belecsöppentem a nagybetűs életbe.A szakközép iskola befejezése után,azonnal dolgozni kezdtem és azóta már teljesen a saját lábamra álltam.5 éve van párkapcsolatom és most várom az első babámat.Mivel a velem egykorúak nagy többsége még iskolába jár és soha az életben nem kellett neki megdolgozni semmiért általában teljesen máshogy látják a világot,mint én.Legtöbb barátnőmmel nem is szoktam komoly témákról beszélni,mert nekik általában az a legnagyobb gondjuk,hogy hova menjenek hétvégén bulizni,vagy mit vegyenek fel stb.Én csak pislogok,hogy elképesztő összegeket költenek ruházkodásra,kozmetikusra,fodrászra stb. és fogalmuk sincs arról,hogy azért a pénzért a szüleik milyen keservesen megdolgoznak.Ők még mindig abban a hitben élnek,hogy ha befejezik a sulit,akkor menő állásuk lesz és rengeteget fognak keresni,aztán jön a herceg fehér lovon és elviszi őket a kacsalábon forgó palotába,ahol boldogan élnek majd,amíg meg nem halnak.Én már tapasztaltam a saját bőrömön,hogy az élet korántsem ilyen egyszerű,de nem szoktam őket oktatni.Tudom,hogy úgyis csak akkor fog benőni a fejük lágya,ha majd a saját lábukra kell állniuk és akkor fogják csak megérteni,hogy az élet nem fenékig tejfel.Emlékszem rá,hogy régen nekem is hasonló volt a felsfogásom,mint most nekik,de nekem hamarabb fel kellett nőnöm és szépen lassan megtapasztaltam,hogy nagyon sok minden másképp működik,mint,ahogy azt az ember 15-16 évesen elképzeli.
Azok akik úgymond elvarázsolt világban élnek még gyerekek,akik a szüleik támogatásának köszönhetően még nem tapasztalták meg,hogy az életben nem minden olyan,mint a tündérmesékben és ezért van az,hogy rózsaszín szemüvegen keresztül látják a világot!
igen létezik :)
de a lányok sokszor azér mutatják magukat butábbaknak h a fiúk nevessenek rajtuk és így felhívják magukra a figyelmezt (mégha valójában eszekesek is )
A reális életre meg annyi, hogy velem azért szekított tobbszor is pasi mert eléggé racionális voltam és nem kis naiv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!