Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg világban létezik T. kapcsolat?
t. kapcsolat=tartós kapcsolat
vagy akár monogámia létezik ?
Elég sok kapcsolatom volt már.
És szerintem túlnyomórészt a szexre megy ki minden.
Ha pedig mégsem akkor meg max barátság extrákkal.
Elég sokesetben hittem azt ,h tényleg minden frankó ,de most így vissza gondolva folyamatosan pofára estem(hitegettek,becsaptak,átvertek,kihasználtak,manipuláltak)
Úgy gondolom ,h ebben a világban nem létezik normális kapcs.
Én csak a lányok közötti kapcsolatról tudok írni, mert leszbikus ismerőseim vannak, vagy várj... nem, ismerek meleg fiúkat is, egy párt, akik elég régóta vannak együtt, és nem terveznek szétválni.
Nem tudom... tudod, én hetero vagyok és nekem is csak a kihasználásból, ámításból és hitegetésből jutott ki, mégis úgy gondolom, hogy van tartós kapcsolatok és szerelem egy fárfi és egy nő között, csak én még nem tapasztaltam.
Úgy látom, hogy a meleg társadalomban kialakult egy ilyen nézet, hogy náluk nincs hűség, és ez öngerjesztő. Főleg azok szeretik ezt terjeszteni, akik jól elvannak a minden napra egy partner életstílusukkal, mert nekik így jön a minden napi betevő. De nem kell mindent elhinni.
39F (hetero)
Mért ne létezne? Én meg a barátom két éve alkotunk egy párt. Most fogunk összeköltözni, ha minden jól megy. Van két olyan meleg barátom, akik már több éve járnak együtt a párjaikkal. A leszbikus ismerőseim meg 5-6 éve lassan.
Bár sztem ez függ az adott környezettől. Ahol elfogadóbbak ott több eséllyel kezd komoly kapcsolatot az ember.
Az, hogy akadnak, akiknek csak a szex kell. Hát ez van. Én is botlottam ilyenbe. Utána már, csak olyanokkal álltam szóba, akik hozzám hasonlóan komoly kapcsolatban gondolkodtak. És sikerült ilyet is találnom.
22 meleg F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!