Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul döntött szakítás?
Tegnap végül kimondtam a kapcsolat végét. Sok nehézségünk volt az utóbbi hónapokban, előkerült az ex nője is közben. Sok zavar volt azelőtt is, de mindenen túl tudtam lendülni, de most már nem megy.
Bizalmatlan voltam, féltem már én is hogy hűtlen lesz. Féltem mindentől, teljesen megöltem magam...
Nem értette miért szakítok. Miért nem kűzdöm át magam a dolgokon. Eljöttem tegnap, szorítottam a kulcsot és azóta is csak sírok nyugtatókon. Ő is sírt, fáj neki. Hol megértő hol durva.
Beláttam hogy gyáva voltam és ott hagytam azt aki megmutatta hogy van még jó az életben. A párkapcsolatban. Vissza rohannék hozzá, de nem merek irni neki, este még próbáltam.
Soha nem engedett el senki sírva, közben azt mondja szeret. Azt hiszem nagyon megbántam, de meg is érdemlem hogy így jártam.
Nem tudom mi lett volna a jobb döntés.
Kérlek adjatok valami tanácsot. Folyton azt remélem hogy ha elalszok nem ébredek fel többé. Nem akarok már felkelni ebbe a világba...
Ha hülye vagy, marad a nyugtató, meg az öngyilkossàggal való fenyegetőzés.
Kapd össze magad, és mérlegeld a helyzeted.
Köszönöm a tanácsot. Szorongásos depressziós zavarom van alapból is.
Ezen kívül külső véleményre lennék kíváncsi ki hogy látja ezt a helyzetet.
Azt adta be hogy megverte a barátja, de aztán kiderült hogy hazudik és ő ment neki, aminek az lett a vége hogy repült a házból. Ugye nem tudott máshova menni csak hozzánk. Pár nap menedéket kért, de az én tudtom nélkül fogadta be.
Mi ebben a rossz döntés? Legfeljebb az, hogy előbb kellett volna szakítani.
Most nehéz lesz pár napig, aztán egy kicsit könnyebb, és napról napra jobban fogod érezni magad. A legjobb, amit tehetsz, ha lefoglalod magad, hogy minél gyorsabban teljen az idő.
A depressziód kezelve van? Van pszichológusod? Vagy csak úgy van...? Szedsz rá valamit?
Amennyiben SEMMIT nem szedsz: Mecsek Hangulatjavító teakeverék segít túllendülni a nehezén. Beszéld ki magadból. Barátok, rokonok. Esetleg ingyenes lelkisegély hívószám.
Sajnos nincs a közvetlen közelemben senki, egy barátnőmmel sikerült csak beszélnem online. Azert is irtam ki a kerdeseim ide javarészt, mert szerettem volna külső véleményt kapni.
Köszönöm mindenkinek a válaszait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!