Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek, hogy ne essen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne essen ennyire rosszul hogy az exem 5 nappal a szakítás után már mással van?

Figyelt kérdés

Nem azért lett vége mert nem voltak érzèsek, legalább is részemről.. megcsalt..

De kicsi városban élünk és hallom hogy màr más nőkkel kavar, náluk van hajnalig, és szétszakad a szívem. Nem tudok 0-24ben barátokkal lenni és programozni, de érdekelne hogy veletek is volt már ilyen? Mennyi idő túllépni, ès mit tegyek hogy ne fájjon ennyire? Ő vajon csak pótolni akar vagy már szerelmes? Nem értem :(

2021. jún. 24. 17:42
 1/9 anonim ***** válasza:
50%

Nem akar pótolni és nem szerelmes beléd. Egyszerűen továbblépett és éli a szingli pasik mindennapjait.

Fogadd ezt el, sírd ki magad és lépj tovább!

2021. jún. 24. 17:47
 2/9 anonim ***** válasza:
87%

Sajnálom ami történt veled. Kitartást kívánok. Mindenkinek egyéni, hogy meddig tart túljutni egy csalódáson, de ha megpróbálod elfoglalni magad és aktív maradsz, akkor jóval hamarabb megy. Szóval meg kell próbálni nem begubózni.

Sajnos ez úgy szokott lenni, hogy aki szakít, az már jóval hamarabb kint van a kapcsolatból érzelmileg, mint amikor szakított. Ha meg is csalt, ami nagyon tiszteletlen alapból, akkor nem olyan meglepő, ha már mással van. Nekem könnyebb elengedni az ilyet, ha racionálisan tisztázom magammal, hogy az ilyen ember engem nem szeret és ennél sokkal jobbat érdemlek. Te is fogsz nála sokkal jobbat találni.

2021. jún. 24. 17:48
 3/9 Noren1989 ***** válasza:
82%

Hàt,vedd úgy, h màr jóval a szakítàs előtt vele volt, téged meg kihasznàlt, palira vett.

A lényeg, h ez egy normàl ember szemében értéktelenné teszi a màsikat.

Nézz magadba, vond le a következtetéseket. Jó eséllyel voltak jelek, te szemet húnytàl felettük. Legközelebb figyelj jobban, ne hagyd ennyire elharapózni a helyzetet.

2021. jún. 24. 18:01
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
Leírtad, megcsalt, eleve jellemtelen ember, sok jó nem várható tőle. Egy hét alatt nem múlik el, de majd eljön az az idő, amikor sokkal élesebben fogod azt látni, ami rossz volt, mint a szép emlékeket.
2021. jún. 24. 18:02
 5/9 anonim ***** válasza:
81%
Részéről már valószínűleg rég vége volt a dolognak, az édeskevés egy kapcsolathoz, hogy te még szereted.
2021. jún. 24. 18:13
 6/9 anonim ***** válasza:
64%

Én erre a kérdésedre válaszolok: "mit tegyek hogy ne fájjon ennyire"

Tömören: Semmit, örülj neki, hogy ennyire fáj.

Bővebben: Csak az tud fájni ami volt, ill. van: érzések, szeretet, szerelem. A fájdalom annak a bizonyítéka, hogy

1. Te valóban szívvel, lélekkel része voltál a kapcsolatnak

2. A fájdalom nagysága vagy mélysége annak mutatója, hogy milyen mélyen van képes szeretni valakit.

Ha nem fájna a szakítás, akkor az lenne csak igazán baj, mert akkor még azt sem tudnád, hogy azért, mert nem is voltál igazán szerelmes, vagy nem is vagy képes mély érzésekre.

3. Ha a pasid ilyen lazán túl tett rajtad, az is egy jó mutatója annak, hogy te mennyit jelentettél neki, milyen mélyen érzett irántad, tehát...

kettőtök közül ki veszített többet, te vagy ő?

Ugye így már mindjárt más a baba fekvése? :)

2021. jún. 24. 20:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem csak öt nappal utána, de öt nappal előtte is mással volt.

Értem, hogy nehéz, de legalább már nincs egy hazug alak a közelében.

2021. jún. 25. 08:14
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ez olyan időszak, amit csak túlélni lehet… nekem ilyenkor a comfort food segít egy minimálisat a hangulatomon. Illetve amikor elkap a rossz érzés próbáld meg leszerelni azokat a gondolatokat, hogy ez a fájdalom örökké tart. Mindig a következő fél órát nézd. Lehet hogy most elviselhetetlen, de lehet hogy 20 perc múlva kicsit jobb lesz. Próbálj lépésenként haladni. Tudom, hogy szörnyű, de hidd el, idővel jobb lesz!

Az ilyen pasiért pedig egyáltalán nem kár. Tudom hogy most ez nem vigasz, de nézd onnan, hogy a szemét kivitte önmagát…

2021. jún. 26. 17:27
 9/9 anonim ***** válasza:
van aki sose tud túllépni van aki másnap mással van. Ez alkati kérdés, mint a covidra adott reakció. Ő túl tudott lépni, te nem.
2021. jún. 26. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!