Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt csajom azt terjeszti rólam hogy impotens vagyok mit csináljak vele?
Igazából csak egy kalandnak nevezném nem is volt igazán a csajom...kétszer találkoztunk a második találkozón már elakart jönni hozzám, bele is mentem.
Elég bunkó volt a szüleimmel még normálisan köszönni sem tudott nekik de mindegy bevittem a szobámba, majd kérte hogy vegyem elő a farkam.
Megtörtént de a szex nem sikerült, izgultam is picit, meg őszintén szólva nem is voltam felkészülve rá...és a lány sem izgatott annyira. A vége az lett hogy csak leszopott.
Másnap szakított velem és mindenkinek azt mondja hogy impotens vagyok, ami azért problémás mert kicsi városban élek és így a többi lehetőségemet is elrontja. De őszintén ha még impotens is lennék szerintem akkor sem adtam neki rá okot hogy ezt csinálja, simán szakíthattunk volna és ennyi.
Már megmondtam neki hogy ezt ne csinálja, felejtsük el egymást, és azt is megmondtam hogy azért nem ment mert nem izgultam fel rá...erre egyre bunkóbb módon ócsárolt majd letiltott, de továbbra is ezt csinálja.
Mit kéne vele tennem? 19l 29f
Ide akartam írni :D
Amit 11-es ajánl, az még cikibb lenne, pláne, ha akkor sem állna fel. Akkor tényleg tudna mire alapozni.
Miért az egész világ az ismerőse akinek híreszteli? Amugy aki nem kérdezi a masik oldalt az olyan is azzal nem is érdemes foglalkozni.
Miert ne tudnál ismerkedni.
Mennyi világ sztárról vannak pletykak mégis van párjuk. Ha nekik sikerult akkor egy hétkoznapi embernek miért ne sikerülne. Legkozelebb meg ismerd meg eloszor mielott a harmadik kezed adnad neki ismerkedesre.
Kisváros... oszt őt nem ismerik? 19 évesen már ennyire nyomulós és rutinos a szex terén... nyilván bárki, akit ő érdekel, leveszi, hogy ő ilyen gyors, villámszexes lány. Azokat a fiúkat nem a te fkad fogja érdekelni, akiknek ő el tudja ezt mondani rólad...
Te meg mondhatod, hogy nem jöttetek össze, mert neked nem tetszik a lány, ő meg csak szexet akart tőled.
Valamit nem csinálsz jól, mert még egy ilyen nagypofájú agyatlan kis rib.ncot is úgy be lehet törni, hogy élete végéig a legudvariasabb kiccsaj lesz.
Fősulin volt hasonló történet egy sráccal, vele próbált meg görénykedni egy csaj utólag, utána kb 1 hónapig csak kisírt szemekkel lehetett látni a környéken, meg laposkúszásban ment a fal mellett.
Mondjuk az a srác elég dörzsölt volt.
NYugi, az ilyen kis fsszopók így járnak végül. Szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!