Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak? Egyik barátnőm...

Mit csináljak? Egyik barátnőm terjeszt rólam dolgokat.

Figyelt kérdés
Volt egy nagyon jó barátnőm, de egy idő után egyre kevesebbszer találkoztunk, mindig azt mondta, hogy nem ér rá, piszkálódós, bunkó lett. Egyszer elhívtam moziba (még korábban kiválasztottunk egy filmet, én meg aznap úgy is mentem volna más miatt is), azt mondta, hogy aznap a nagyszüleihez mennek. Elmentem a bevásárló központba, jöttem kifelé, elmegyek a mozi mellett, barátnőm ott áll néhány divatcicának tűnő lűny között, vihognak, és épp arra a filmre vesznek jegyet, amit vele akartam megnézni. Természetesen a barátságunknak vége lett, mire olyanokat terjesztett rólam az osztályban, hogy már nem vagyok szűz, meg hogy a tesómmal csinálom. Próbáltam vele beszélni, megkértem, hogy ne hazudozzon rólam, erre rám néz és azt mondja: Én igazat mondok. Azért ez milyen már?!!
2014. jún. 27. 21:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

a tesós beszólás után kivertem volna a fogait

és feljelenteném rémhírterjesztésért (? nem tudom így hívják-e, de van ilyen)

2014. jún. 27. 22:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Próbáltam vele megdumálni, (amúgy senki nem hiszi el, mert már tanárokról is terjesztett dolgokat), de az milyen már, hogy megkérem (tényleg szépen kértem), hogy ne hazudozzon rólam ilyet (ketten voltunk a mosdóba), erre azt mondja, ő nem hazudik. Nekem.
2014. jún. 27. 22:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél az Aldiban egy rúd turista szalámit, és verd el vele. De tényleg.
2014. jún. 27. 22:37
 4/5 anonim ***** válasza:
És azt megkérdezted honnan veszi ezeket? Én még a szüleivel is beszêlnék. Az a baj, azt hiszi igazat mond így nem érzi, hogy rosszat tenne vele. Ne haragudj de az ilyen libát ne hívd barátnődnek, ne is barátkozz vele! Én még mindig kiverném a fogait.
2014. jún. 28. 11:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Verd agyon egy viperával a korcsot!
2014. jún. 28. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!