Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A volt csajom azt terjeszti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt csajom azt terjeszti rólam hogy impotens vagyok mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Igazából csak egy kalandnak nevezném nem is volt igazán a csajom...kétszer találkoztunk a második találkozón már elakart jönni hozzám, bele is mentem.

Elég bunkó volt a szüleimmel még normálisan köszönni sem tudott nekik de mindegy bevittem a szobámba, majd kérte hogy vegyem elő a farkam.

Megtörtént de a szex nem sikerült, izgultam is picit, meg őszintén szólva nem is voltam felkészülve rá...és a lány sem izgatott annyira. A vége az lett hogy csak leszopott.

Másnap szakított velem és mindenkinek azt mondja hogy impotens vagyok, ami azért problémás mert kicsi városban élek és így a többi lehetőségemet is elrontja. De őszintén ha még impotens is lennék szerintem akkor sem adtam neki rá okot hogy ezt csinálja, simán szakíthattunk volna és ennyi.

Már megmondtam neki hogy ezt ne csinálja, felejtsük el egymást, és azt is megmondtam hogy azért nem ment mert nem izgultam fel rá...erre egyre bunkóbb módon ócsárolt majd letiltott, de továbbra is ezt csinálja.

Mit kéne vele tennem? 19l 29f

2021. nov. 27. 13:14
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
71%
Ciki.😂😂
2021. nov. 27. 13:14
 2/22 A kérdező kommentje:
Igen az de ha ezt csinálja lehet megcsapom...azért kérdezem hogy van e valami más megoldás.
2021. nov. 27. 13:18
 3/22 anonim ***** válasza:
76%

Ne csinálj hülyeséget. Egyszerűen jelentsd fel becsületsértésért.

Ez már annak számít, azaz büntethető amit csinál.

Ha megütöd az téged minősít, és nem utolsó sorban bántalmazó leszel, ami rosszabb mint az impotencia.

2021. nov. 27. 13:22
 4/22 anonim ***** válasza:
76%
Mindig a nőtől függ, hogy adott helyzetben egy férfi potens vagy impotens-e. Nyugodtan mondd azt, hogy bizony ezzel a nővel te impotens voltál.
2021. nov. 27. 13:25
 5/22 gabec73 válasza:
89%
Bizonyitsd be hogy nem vagy az.Pl.becsajozol.Igy le fog kopni rólad
2021. nov. 27. 13:25
 6/22 anonim ***** válasza:
84%
Csajozz be
2021. nov. 27. 13:31
 7/22 A kérdező kommentje:
De direkt azért csinálja hogy becsajozni se tudjak...m1 majd valahogy megoldom.
2021. nov. 27. 13:34
 8/22 anonim ***** válasza:
83%
Gyűjtsd be a bizonyítékokat és jelentsd fel.
2021. nov. 27. 13:35
 9/22 A kérdező kommentje:
Lehet az lesz...egyébként meg nem tudom hogy jutott ilyen az eszébe, mert leszopni sem tudott volna ha nem áll fel, komolyan nem értem ezt a lányt...1 nap alatt mintha direkt az ellenségem akarna lenni.
2021. nov. 27. 13:37
 10/22 anonim ***** válasza:
90%
Azt mondanám, hogy olyan kiábrándító a nő, hogy fel se állt, persze hogy nem jött össze. Ezzel nem hazudsz, nem cáfolsz, nem süllyedsz a szintjére.
2021. nov. 27. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!