Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Borderline nal küzdő exem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borderline nal küzdő exem évek után is mocskolodik a hátam mögött. Miért nem tudja már abbahagyni?

Figyelt kérdés

Kb 5 év telt el azóta. Igen, én szakítottam, de miért nem tud már elfelejteni??

L26

2021. nov. 26. 23:04
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Onnan tudom, hogy vannak közös ismerőseink. Ráadásul átjött arra a munkahelyre ahol én is dolgozom, és igazából ezért tartok tőle, nehogy itt is hülyeségeket terjesszen rólam.

Biztos bordi, kár ezen vitatkozni, hogy ez milyen vonás

2021. nov. 27. 09:39
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
És ki állapította meg, hogy bordi? Csak mert ezt a diagnózist még szakember is csak hónapok után jelentheti ki. Manapság laikusok nagyon könnyen dobálóznak ezekkel a címkékkel.
2021. nov. 27. 12:06
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Borderline 3 nemrég jött ki, majd megunja fel a fejjel :)
2021. nov. 27. 12:25
 14/16 A kérdező kommentje:

Pszichológus vizsgálta. Jár terápiára. Egyébként nagyon unalmas, hogy az összes borderlineos kérdés alatt ezt kell fejtegetni meg bizonygatni, hogy valaki tényleg borderes-e.

Én ezzel küzdők releváns válaszára lettem volna kíváncsi, aki tudna még válaszolni, privátba szívesen venném:)

2021. nov. 27. 17:18
 15/16 anonim ***** válasza:
66%
Kis agresszív. Az eszedbe sem jut, hogy tapasztalat után ír valaki olyat, ami neked nem tetszik. A bordira ez nem jellemző, akkor sem, ha hisztizel még pár sort. Plusz egy pszichológus vizsgálat kevés a diagnózishoz, ezt pszichiáter diagnosztizálja, okoska. És mivel ekkora paraszt vagy, hát így jártál, meg is érdemled.
2021. nov. 27. 19:04
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem örülünk neki, mert nagyon sok olyan borderline van, aki viszont nem mocskolódik. Így is elég sok negatív sztereotípia kering rólunk, nem kell még ráerősíteni.

Egyébként hogy mocskolódik? A barátainak esetleg, vagy mondjuk befeketít a munkahelyeden? Mindkettő csúnya dolog, a második veszélyesebb, de akkor is csúnya lenne, ha nem lenne semmilyen diagnosztizált mentális problémája.

2021. nov. 27. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!