Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borderline nal küzdő exem évek után is mocskolodik a hátam mögött. Miért nem tudja már abbahagyni?
Kb 5 év telt el azóta. Igen, én szakítottam, de miért nem tud már elfelejteni??
L26
Onnan tudom, hogy vannak közös ismerőseink. Ráadásul átjött arra a munkahelyre ahol én is dolgozom, és igazából ezért tartok tőle, nehogy itt is hülyeségeket terjesszen rólam.
Biztos bordi, kár ezen vitatkozni, hogy ez milyen vonás
Pszichológus vizsgálta. Jár terápiára. Egyébként nagyon unalmas, hogy az összes borderlineos kérdés alatt ezt kell fejtegetni meg bizonygatni, hogy valaki tényleg borderes-e.
Én ezzel küzdők releváns válaszára lettem volna kíváncsi, aki tudna még válaszolni, privátba szívesen venném:)
Azért nem örülünk neki, mert nagyon sok olyan borderline van, aki viszont nem mocskolódik. Így is elég sok negatív sztereotípia kering rólunk, nem kell még ráerősíteni.
Egyébként hogy mocskolódik? A barátainak esetleg, vagy mondjuk befeketít a munkahelyeden? Mindkettő csúnya dolog, a második veszélyesebb, de akkor is csúnya lenne, ha nem lenne semmilyen diagnosztizált mentális problémája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!