Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy tegyem túl magam azon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem túl magam azon, hogy csak szexre kellettem?

Figyelt kérdés
Megigért fűt, fát, és hogy őszintén szeret... Öt hónapig várt rám, és csak ezért, hogy utána lelépjen?!

2021. nov. 26. 16:49
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
19%
Kérdezőnk le is lépett.
2021. nov. 26. 17:12
 22/35 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező, te 100%-ig biztos vagy abban, hogy ez a faxi azalatt az 5 hónap alatt végig "rád várt", és cölibátusban élt?
2021. nov. 26. 17:23
 23/35 anonim válasza:
89%
Ti akkora fa**kalapok vagytok te jó isten. Ember, legyen már bennetek egy kis emberiség. Attól hogy a nő szerelmes és tényleg őszintén szereti a párját, az nem azt jelenti hogy ő csak ennyit ér hanem azt hogy egy parasztot szeretett és a szerelemtől nem vette észre milyen ember a párja. Mert az ilyen parasztok sok esetbe kihasználják egy nő érzéseit. Neked meg azt tudom ajánlani, hogy ha jó érzés volt neked is, akkor gondolj arra, hogy nem csak ő élvezte. Persze tudom hogy rossz hidd el. De ez őt minősíti nem téged mert egy lelketlen szarházi.
2021. nov. 26. 17:28
 24/35 anonim ***** válasza:
33%

18-as Hol olvastál szidást?

A kérdező semmit nem mondott, akármi lehetett 5 hónapig, még az sem biztos, hogy 1 szex lett a vége. Az egész nesze semmi sztori, ebből egyáltalán nem derült ki semmi. A partner hibája sem!

2021. nov. 26. 17:31
 25/35 anonim ***** válasza:
46%
Micsoda rögtönitélő bíróság lett itt hirtelen. fszkalapok, parasztok, szarházik.... remek hozzászólás.
2021. nov. 26. 17:34
 26/35 anonim ***** válasza:
0%
Gondold azt, hogy szexre biztosan jó vagy, szóval már van egy olyan tulajdonságot ami pozitív.
2021. nov. 26. 17:36
 27/35 anonim ***** válasza:
88%
Kérdés miért ment el a kérdező. Így nem tudunk a problémája végére járni. Kevés az info
2021. nov. 26. 17:37
 28/35 anonim ***** válasza:
15%
Hát ha 5 hónapig lónak néztek akkor szerintem vegyél egy nyerget.
2021. nov. 26. 17:47
 29/35 anonim ***** válasza:
40%
16# ezen felszisszentem. Nem tudom, miért pontozták le, bármi lehetséges (gondolom nekik minden jó, csak lyuk legyen. Hát elárulom, nem. Van olyan, hogy egy nővel nem jó az ágyban)
2021. nov. 26. 18:58
 30/35 A kérdező kommentje:

1. Nem alfa, csak szeretne úgy viselkedni.

2. Akkor minden nő mocskos, aki a te megítélésed alapján "alfa hím"?

2021. nov. 27. 07:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!