Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem túl magam azon, hogy csak szexre kellettem?
"Már miért lennék ennyire alkalmas? Én őszinte voltam ebben a kapcsolatban"
Miért, mire lennél alkalmas? Választottál egy ilyen kapcsolatot, ahol saját magad is ennyire tartottad. Erre használt a másik fél is, mert erre vagy alkalmas. Erre egy ovis szintjén benyögöd, hogy nem erre vagy alkalmas? Mesélj, akkor miért ezt választottad, miért erre használtak és miért nincs normális kapcsolatod?
"De ti mit gondoltok, hogy pszichológusnak, vagy hazugságszűrőnek kellene lennem, hogy azonnal tudjam, hogy aki öt hónapig hazudik azt kiszűrjem?"
Nem, csak rendelkezned kéne egy kis iq-val vagy nem kéne ösztönlénynek lenned. Tudom, manapság ez nagy kérés.
Picit vázolnád? Fontos részletek kimaradtak.
5 hónapig nem feküdtél le vele, utána eltűnt? Ehhez nagyon nagy problémának kellett történnie az ágyban!
"Nagyon őszinte férfi, még a barátai is ezt mondták róla... Közben meg egy féreg"
Tehát, mindenki szerint okés a srác, az egész világon csak szerinted nem. És ő a féreg. Hát, igen... Ha mindenki szembe megy az autópályán, biztos, hogy te mész jó irányba... :D És még csodálkozol, hogy csak szexre használtak?
Féltem az alattam lévő korosztályt, de komolyan. Hihetetlen, hogy mennyire képtelenek az emberek az önkritikára és mennyire képtelenek a felelősséget vállalni a döntéseik miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!