Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egyik versenyzik a màsikkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik versenyzik a màsikkal értem. Hazudik össze vissza.mit kezdjek ezzel?

Figyelt kérdés

Képbe kerult egy 3.fél, miután párom szakított.

De hirtelen rájött most, hogy annyira kellek neki.

Így próbálja mindenben felülmulni a masikat.

Azaz mivel azt látja oénze van, igy anyagilag akar megfogni.

Ha azt mondom a srác érzelmileg van értem, akkor szerelemvallomásokkal akar megfogni.

Ha azt mondom, lehet járunk majd, akkor azt mondja komoly kapcsolatot akar velem es azt akart eddig is.

Egy az egyben lejön az, hogy bármilyen eszközzel, de vissza akar csábitani es ez voltaképp "verseny"a másikkal.

Azaz még mindig nem tudom valojában mit akar tőlem. Szeret e vagy nem, ki akar e használni ha megkapna, vagy nem, esetleg majd megint szórakozik azzal hogy hol szakit velem vagy hol nem.

Semmi olyat nem látok ami szivbol mondana tenne értem, a fokusza teljesen csak a másik srácon van hogy ő amit nyújt azt felülmúlja.

2021. nov. 17. 14:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
94%

"Ha azt mondom, lehet járunk majd"

instant játszmázás detected!

Arra nem gonodltál, hogy TE legalább ugyanannyira játszmázol vele?

"Olyan tévhitekben élnek egyesek."

Inkább mondd meg neki, hogy bocs, de nem veled akarok lenni és zárd le. Válassz, aztán legyél azzal.

2021. nov. 17. 16:53
 12/19 anonim ***** válasza:
Tennél fel magadról képet? A sokadik kérdésed után már kíváncsi vagyok, hogy ezt a hulladék belsőt milyen külsővel lehet ellensúlyozni, hogy találj pasit. Komolyan érdekel.
2021. nov. 17. 17:24
 13/19 A kérdező kommentje:

Nem hulladék belso.

Minden normalis nő szeretetbeli komoly kapcsolatot akar

Aki szórakozik, azzal ő mit kezdjen??

Alap dolgok vannak csak bennem. Azt adok amit kapok es a tobbi.

De idokozben kibujt a szög a zsákbol. Végre nem vetít. Arrol beszél miert szakitott. Ebben egyezunk. Valoban sz.r volt az egész.

Kerdem en akkor mit akar most tolem??minek kuzd meg harcol.

Valszeg bántja az egóját hogy màsnak kellek.

Azt szeretné inkabb biztos hogy miatta sírjak csak.

Semmi jatszma nincs. Végre már őszinte.

2021. nov. 17. 17:33
 14/19 anonim ***** válasza:
94%

A kérdésedben és a kommentjeidben is ott a válasz, akkor mi a retkes faxért foglalkozol még az exszel?

Csak a másik srácot sajnálom.

2021. nov. 17. 19:45
 15/19 A kérdező kommentje:

Hogyhogy miert?

Nekem se esne jol, ha vissza se írnak.

2021. nov. 17. 19:47
 16/19 A kérdező kommentje:

A másik srác sem hiszem meg hogy egy kis szent lenne. Egy "cápa" vagy "vadász" ő is.

Mindkettő az.

Nem kell őket félteni

2021. nov. 17. 19:48
 17/19 A kérdező kommentje:
*nem hiszek még róla csoda jókat. Az újról.
2021. nov. 17. 19:49
 18/19 A kérdező kommentje:
Az ex sem tudom mit akar még amúgy. A masikat sem.
2021. nov. 17. 19:51
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hagyd ezt a két szerencsétlent és keress valakit, akivel tényleg jó. Te most komolyan azon vacillálsz, hogy a két xar közül kiválaszd a kevésbé xart? Ennyira becsülöd magad?
2021. nov. 17. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!