Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egyik versenyzik a màsikkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik versenyzik a màsikkal értem. Hazudik össze vissza.mit kezdjek ezzel?

Figyelt kérdés

Képbe kerult egy 3.fél, miután párom szakított.

De hirtelen rájött most, hogy annyira kellek neki.

Így próbálja mindenben felülmulni a masikat.

Azaz mivel azt látja oénze van, igy anyagilag akar megfogni.

Ha azt mondom a srác érzelmileg van értem, akkor szerelemvallomásokkal akar megfogni.

Ha azt mondom, lehet járunk majd, akkor azt mondja komoly kapcsolatot akar velem es azt akart eddig is.

Egy az egyben lejön az, hogy bármilyen eszközzel, de vissza akar csábitani es ez voltaképp "verseny"a másikkal.

Azaz még mindig nem tudom valojában mit akar tőlem. Szeret e vagy nem, ki akar e használni ha megkapna, vagy nem, esetleg majd megint szórakozik azzal hogy hol szakit velem vagy hol nem.

Semmi olyat nem látok ami szivbol mondana tenne értem, a fokusza teljesen csak a másik srácon van hogy ő amit nyújt azt felülmúlja.

2021. nov. 17. 14:47
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
*pénze
2021. nov. 17. 14:48
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
A megoldás az, ha erőszakkal leválasztod magad az exedről, és nem számolsz be neki a magánéletedről. Nincs hozzá köze innentől.
2021. nov. 17. 14:50
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj csak arra,hogy miért szakítottál..

Tudok olyan csajt aki 6x ment vissza az exéhez. Végül sok év küszködes után feleségül ment egy sráchoz akivel 1éve voltak együtt.

2021. nov. 17. 14:53
 4/19 A kérdező kommentje:

Szoval komolyan csak azt látom, hogy a volt párom célja jelenleg "győzni" egy masik sraccal szemben es "visszakapni" a nőt.

Es semmi se semmi olyan célt nem látok ha "megkapna", mit akar tőlem ezen kivul hogy megvan a"trofea".

Vele ugye nem tudom megbeszélni mert biztos ígérne most fűt fát is.

2021. nov. 17. 14:53
 5/19 A kérdező kommentje:

2# jo lenne nekem talonba, mert laza srác. Nem akarnám leválasztani de komolyan se veszem már.

De vele le lehet beszelni komolytalan dolgokat is.

2021. nov. 17. 14:55
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Jóvan akkor.
2021. nov. 17. 15:11
 7/19 A kérdező kommentje:

Szoval akkor csak a "trófea flow" kell neki? Jol látom?

Ha lenne velem más célja, azt nem látnom kéne?

2021. nov. 17. 15:34
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Te azt se látod, ami az orrod előtt van.

Két pasit hülyítesz, az exed megtartod talonba, de azért vegyenek komolyan.

2021. nov. 17. 15:38
 9/19 A kérdező kommentje:

Tud az ex az ujrol. Nincs hülyítés.

Tudja azt is, hogy meglehet barmit beszelni velem.

Az uj meg hogy hülyitem e- itt az is kérdés, ő hülyít e engem.

Akármilyen csendes rendes kislany lennék, nem azon mulna, hagyjuk már ezt a dumát.

Mikor ott voltam mellette hűen szeretve, minek szakított akkor.

Aki nem vesz komolyan vkit az belso beállítottság. Az egy rendes nőt se vesz, aki meg komolyan akar venni vkit az pedig meg tud fogni egy r.bancot is komolyra, ha akar.

Olyan tévhitekben élnek egyesek.

2021. nov. 17. 16:22
 10/19 A kérdező kommentje:

Hányan szórakoznak rendes hű nőkkel.

Nem ezen múlik semmj

2021. nov. 17. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!