Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, zavar titeket, ha a párotok/barátjelöltetek
kicsit tempósan vezet, gyorsul, és néha versenyzik más
autókkal?
Hát én ált. lassítok ha nagyon szépen kér a lány vagy visít :D
2010. jan. 3. 17:23
Akkor tetszik, ha emellett a pasi biztonságosan vezet. Nem az a fontos, hogy milyen gyorsan megy, hanem, hogy milyen gyorsan tud megállni....
2010. jan. 3. 17:30
Igen,zavar. Mindennek van határa. Nem azt mondom,hogy menjen 20-al, meg 60al, de azért nem kell rohanni. Szánalmas szerintem,szóval a barátom nem is szokott ilyet csinálni. Max ha kifog egy csigát,megelőzi. A versenyzés szintén szánalmas..ki előtt kell vagizni? Pff..
Ja, inkább menjen normálisan,minthogy a végén egy fa, vagy villanyoszlop fogja meg..
2010. jan. 3. 17:32
Majd ha megölte magát, és másokat, akkor nem lesz jobb, mint a gyök2.
2010. jan. 3. 17:57
A tempós vezetéssel nincs semmi baj. Én is, édesapám is, barátom is, minden jól vezető ismerősöm tempósan vezet. De ez nem egyenlő azzal, hogy eszementen gyorsul, ami benzinpazarlás, és megviseli az autót, és versenyez. Mi a franc értelme van? Ezzel nem vág tud felvágni előttem egy fiú, mert én ezt szánalmasnak tartom. Ne az autójában legyen király, hanem a munkában, a tanulásban, a családi életben, az ágyban. Úgy meg, hogy mellette ülök, végképp ne csináljon ilyeneket. Az én életemmel ne játszon senki. Halt már meg elég ismerősöm az utakon ahhoz, hogy utáljam az ilyen gyorsulós, versenyzős kisgyerekeket. Van átmenet a gyök2-ös haladás, és a baromkodás között.
2010. jan. 3. 18:10
Baromság ??
Sebesség! Gyorsulás! Adrenalin! Legjobb! Én imádom! Igaz még kis koromban volt egy súlyos autó balesetem, ahol majdnem ott maradtam, de az is normál sebességnél. Ha valaki jól tud vezetni, és szereti a sebességet, adrenalint, hát hajrá, szívesen vele tartok. Engem kifejezetten vonzanak az ilyen férfiak. Hmm és a motor hangja mikor gyorsul a gép. Ahh!
(Na, lehet fikázni! )
2010. jan. 3. 18:29
imádom;)
magabiztosságot jelent nekem,ha mer és tud is gyorsan és egyben jól vezetni!! nem arra gondolok,ha mint egy őrült száguld olyan úton, ahol nem kéne és mellé vezetni se tud (van ilyen ismerősöm), hanem, ha pl piros lámpánál gyorsan indul vagy autópályán megy rendesen, apám is így csinálja, pedig ő nem menőzni akar és nem 17 éves:D nekem ő a mérce, ha egy pasi jobban vezet,mint ő, akkor pirospont:P
szóval én élvezem azt,ha jól vezet valaki és mellette ülhetek:)
18/L
2010. jan. 3. 18:46
8/14 anonim válasza:
Sok mindentől függ...például időjárás meg hogy milyen a kedve az illetőnek.
2010. jan. 3. 19:00
tudod a gyök2 meg a gyorsulásos majomkodás között is van egy aranyközépút. én konkrétan majomnak tartom az ilyet, egyböl az jön le hogy veri a nyálát, meg az eszét játssza a kis hül.yegyerek
2010. jan. 3. 19:25
Imádom a sebességet, az adrenalint! Nekem mindenképpen bejön ez a tulajdonság egy pasinál. Veszélyes, az biztos, na de már egy náthába is bele lehet halni, szóval kár lenne emiatt rágódni! Ha egy pasi gyorsan és jól vezet és nem csak azért, hogy felvágjon, hanem, mert neki ez a lételeme, akkor az nagyon vonzó és izgalmas!!!
2010. jan. 3. 22:40
Kapcsolódó kérdések: