Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet le építeni egy érdek embert?
Ha valaki csak kihasználásból, és csak érdekből volt velünk, és mi erre rá jöttünk és 10percre lakik tőlünk hogyan építsük le?
Ki hogyan építette le?
Nem írtad,hogy milyen kapcsolatban vagytok. Párkapcsolat?Kezdődő ismerkedés?Esetleg barátság?
"Egyszerűen" csak határozottan lezárod a további kapcsolatot. Megmondod,hogy nem szeretnéd tovább Vele tartani a kapcsolatot.Ha biztosra akarsz menni még indokolnod sem kell, így nem tud ellenérveket, magyarázatokat felhozni.
A köszönőviszony maradhat, ennyi.
Őt akarod leépíteni, vagy a köztetek lévő kapcsolatod?
Ha előbbit szeretnél, szerintem nem éri meg a fáradtságot, inkább foglalkozz saját magaddal, hogy boldog légy.
Utóbbi esetén szimplán hanyagold, ne érj rá, mondd el, nem akarsz vele beszélni, találkozni.
Párkapcsolatnak hazudott sex kapcsolat.
Engem át vert azt hazudta mi együtt vagyunk de valojában nem, és csak hozzám járt fel, és csak nálam logott sexelt és ennyi.
És ha adott is valamit nekem, azt be hajtotta rajtam duplán érdek ember.
Mindent ki magyarázott, és mindenre volt mentsége hogy mit miért nem akar.
Még azzal is jött hogy neki nincsenek igazi barátai csak ivócimborái.
"Engem át vert azt hazudta mi együtt vagyunk de valojában nem, és csak hozzám járt fel, és csak nálam logott sexelt és ennyi."
Nem érzed kicsit ellentmondásnak amit írsz? Ha csak nálad lógott és szexelt, ez pontosan a szexkapcsolat definíciója. Változtatott valamin, hogy azt mondta komoly kapcsolatban vagytok? Nem, és neked se szabad mindent elhinned, mert rengeteg csalódásod lesz az életben! Tettek sokkal fontosabbak, mint a szavak, hiszen mondani bármit könnyű, hosszútávon tenni érte sokkal nehezebb.
Utólag nem tudsz mit tenni, tanulj belőle. Legközelebb ne hagyd magad, ha nem jó a kapcsolat, kevés amit nyújt, tegyél ellene! Ha a partnered nem vevő a változássra, lépj ki a kapcsolatból és keress tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!