Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Aki hasonlón ment keresztül,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki hasonlón ment keresztül, hogyan tudta elfogadni ezt a szörnyű érzést? Hogyan tudnám helyreállítani az önbecsülésem?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem fél éve egy férfival, az elején minden meseszerű volt, talán már túl szép is, hogy igaz legyen. Sok időt töltöttünk együtt, nagyon sokmindenben hasonlítottunk, jól éreztük magunkat egymással. Szerettem volna, ha komolyabbra fordulnak a dolgok, de amikor beszélni kezdtem a terveimről, nem éreztem azt, hogy ezt ő is szeretné, majd azt mondta nem szerelmes belém. Egy világ tört össze bennem, egyszerűen azt érzem, hogy velem van a baj, az önbecsülésem a padlón van, hiszen én mindent beleadtam, soha egy vitánk sem volt. Előtte több hosszú kapcsolatom is volt, ahol mindig azt erősítették bennem, hogy nagyon szerethető vagyok. Napok óta csak sírok, nem tudok semmire sem koncentrálni, aludni meg pláne, csak a miérteket keresem…26/L

2021. nov. 15. 22:22
1 2
 11/13 anonim válasza:
Uez nekem is. A fehérből, amit láttam, éreztem, abból hirtelen fekete lett. Nem tudom feldolgozni, mert sok más is van mellette, ahogy biztos másnak is. Egyedül kell megélni a szégyenemet. Kozben öregszem, lejárt termék vagyok. És fizikai panaszok is gyarapodnak. Félelem. Ez uralkodik rajtam.
2021. nov. 16. 08:31
 12/13 anonim ***** válasza:

Merem ajánlani a vad fruttik idevágó passzusát. Ez tökéletesen leírja a fizikai állapotot. Ha eljutsz odáig, hogy ez csak fizikai állapot, akkor könnyebben ki tudsz belőle jönni.

A torkom összeszorul

Járni alig bírok

Az útra napfény borul

Ha rád gondolok sírok

Nincs már miben hinnem

Ráuntam a tájra

Nekem senkim sincsen

Most látsz utoljára

Az összeomlás legszebb leírása. Tegnap egy ismerőst a vasút mellől szedtek össze. Idegösszeomlást kapott. Legyél eszesebb! Ne kapj idegösszeomlást!

2021. nov. 16. 11:02
 13/13 anonim ***** válasza:
58%
Az ilyen állapot nem az önbecsülésről szól.
2021. nov. 16. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!