Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zaklatásnak vehette?
Figyelt kérdés
Nem voltunk letiltva exemmel egymásnak. Vannak olyan oldalak amiket mindketten követünk. Aztán kommentbe több tetszetős kép volt, és belikeoltam őket. Az exem is feltett egyet a motorjáról és belikeoltam. Erre nézegetem az oldalt, és feltűnt, hogy reakcióba 17 szívet jelez, de csak 16-nak látom a profilját. Akkor már tudtam, hogy valószínűleg emiatt tiltott. Nagyon szégyellem magam, én nem akartam tőle tényleg semmit. Csak tetszett a kép. Miért reagált így?2021. nov. 15. 10:52
2/7 A kérdező kommentje:
30 évesek vagyunk , nyugodj meg. Ez meg a boomer rovat?
2021. nov. 15. 10:54
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor mégegyszer. Nem kommunikálunk egymással egyáltalán. Se telefon, se sms, se viber, se instagram, se semmi. Még csak ismerősök sem voltunk. Szeretjük, az autókat, motorokat. Vannak facen autósoldalak, ahol saját vagy mások járgányai kerülnek fel. Például ő is volt AMTS-en. A kedvenc autójàval. A lényeg mint mondtam, kirakott az egyik motorjáról egy képet. Én meg belikeoltam, de a komment szekcióban nyilván több kép is volt. Azokra is reagáltam. Erre, megnèztem a posztot kik reagáltak rá, és akkor tűnt fel, hogy a szív reakciónál nem látom az egyik profilt. Aztán ebből jöttem rá.
2021. nov. 15. 11:02
4/7 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy zaklatásnak vette. Szimplán nem akar még ennyire se kontaktot veled. Az is lehet, hogy idegesíted vagy még érez irántad.
5/7 anonim válasza:
De ha csak a kép tetszett akkor miért nézegeted a szivecskézős profiljait?
Ha csak a kép tetszik valakinek ha ugy válltak el magába megjegyzi hogy de jó kép és nem teremt kellemetlen helyzetet sem félreértést sem rágódást magának. Vagy a masik verzio hogy a képet likeolja, mert jó, de nem érdekli ki mit gondol vagy mit csinál.
7/7 A kérdező kommentje:
5-nek! Nem csak a szívecskéseket néztem meg, hanem a többi reakciót is. Csak kíváncsi voltam. Nem tudom megmagyarázni. Szoktam ilyet, barátaim, ismerőseim reakciója érdekelt volna. Ki, mit gondol arról a posztról. 😅Aztán szemetszúrt a dolog. Először nem is rá gondoltam. Aztán eszembe jutott, hogy likeoltam a kommentjét és lehet nem kellett volna. Nem tudom mások, hogy vannak vele. Ami tetszik , azt likeolni szoktam. Minden mögöttes szándék nélkül. A kérdés azért vetődött fel bennem. Mert nagyon kellemetlenül érzem magam. Tartok tőle, hogy zaklatásnak vette. Pedig nem állt szándékomban. Kellemetlen belegondolni. Ennél nagyobb szégyent el sem tudok képzelni, minthogy mást akarata ellenére “ keressek” . Azt hittem félév után, rájött, hogy nem akarok tőle semmit. Egyetlen egyszer sem kerestem. Mindegy, a lényeg az, hogy nem akartam semmit.
2021. nov. 15. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!