Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Zaklatásnak minősül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zaklatásnak minősül?

Figyelt kérdés
Nem rég, közel egy hete dobtam a pasimat mert birtokolt és iszomyatosan féltékeny volt még a családomra is! Ma elkezdte körbe üzengetni az összes ismerősömet akiről valaha tettem neki említést hogy megcsaltsam e bármelyik exemmel őt a kapcsolatunk során.... Kapásból 3 ismerősöm köztük kollégám szolt hogy az exem ezt műveli. Fel tudom jelenteni ezekért vagy azoknak kell akiknek írt?

2021. febr. 10. 00:15
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező! Ez nem zaklatás, hanem rágalmazás. Én körbegugliznék a helyedben a témában, vagy itt a Politika / Jog topikban érdeklődnék, szerintem ott több a jogi végzettségű, mint itt.
2021. febr. 10. 00:27
 2/6 anonim ***** válasza:
37%

Az a zaklatás, ha ráír, amaz mondja, hogy ne írjon rá, majd az exed újra ráír.

Az, hogy feltesz egy eldöntendő kérdést minden ismerősödnek, az jogilag se nem rágalmazás, se nem zaklatás. Rágalmazáshoz ugye állítani kell nem kérdezni, a zaklatáshoz pedig ismételni...

2021. febr. 10. 00:54
 3/6 anonim ***** válasza:
69%
ezert feljelenteni nem lehet, ettol fuggetlenul szanalmas es undorito, amit muvel.
2021. febr. 10. 01:57
 4/6 anonim ***** válasza:
56%
Én a helyedben szólnék az ismerőseimnek, hogy nyugodtan mondják hogy megcsaltad velük. Mindegyikkel. :)
2021. febr. 10. 06:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez nem buntetokategoria, csak erkolcsileg gaz.
2021. febr. 10. 14:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Rágalmazásért fel lehet jelenteni.
2021. febr. 11. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!