Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csábitsak el úgy egy srácot, hogy egy darabig velem legyen es ne csak alkalmis legyek nála? Pláne ismim. Vagy meg lehet ilyet beszélni?
Anno(5 éve) lefekudtem màr vele.
Nagyon laza srác. Amolyan rosszfiu de mindig szingli. De en se voltam az a "jokislány" tipus.
Anno szerelmes volt belém, majdnem jàrtunk. Csak bekavart egy bnőm. Nem lett semmi ugyan de annyi csak, ami pont elég is volt ahhoz hogy össze se jöjjünk.
Igy nem jártunk.
De jo kapcsolat maradt köztünk, habár nem beszéltunk, de azert nem gyűlöljük egymást.
Na es most szakítás alatt vagyok egy màsikkal.
Aki kihasznál.
Innen nincs más út, csak elhagyni.
Amihez nekem mankó kell. Mert anélkul múltkor nem bírtam elhagyni. Már próbáltam.
Es szóval ezzel a sráccal (az ismerősömmel)lebeszeltem, hogy találkozunk.
Persze nyitott rám.
Most megbeszéljem vele azt hogy en szakitás alatt vagyok es legyen szíves ezért segíteni és legalább pár hónapig velem lenni, ha tovább nem is akarna(felőlem járhatnánk is),vagy csak csábítsak úgy, hogy legalább pár hónapig meg tudjam tartani?
A srác nem érzékeny típus.
Laza ma is, szórakozik az élettel, nőkkel, nem kispályás, szoval szo sincs olyanrol hogy szegénykét kihasználnám vigaszra aztán átverem. Mert eleve lehet ő akar engem átverni...
Szoval hogyan kapjak meg egy srácot minimum pár hónapra?
Lebeszéljem vele, vagy alakítsam úgy?
Mindenképpen az lenne a lényeg hogy elérjem hogy ne alkalmisra vegyen, hanem többre.
Igen ezt igyekszem gyakorolni, meg muszáj is.
Mert tényleg olyan "menekülős" típus, ha "folytogatást" érez.
De annyit látok rajta, hogy legalább amikor tud jön, vagy legutóbb úgy talalkozott velem, hogy ne tudjam előre, nem szólt előre (féltékeny típus is ugyanakkor, es gyorsan le akart csekkolni), azaz apro kisebb finom "rezdülésekből" azért látszik az, hogy inkább "vonzom", és kevésbé taszítom.
Nekem a pár hónap a lényeg most.
Nem tudok vele éveket egyelőre elképzelni, más az életünk. De nem akarok a valoságban lenni most.
Jelenleg túlélni akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!