Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csábitsak el úgy egy srácot, hogy egy darabig velem legyen es ne csak alkalmis legyek nála? Pláne ismim. Vagy meg lehet ilyet beszélni?
Anno(5 éve) lefekudtem màr vele.
Nagyon laza srác. Amolyan rosszfiu de mindig szingli. De en se voltam az a "jokislány" tipus.
Anno szerelmes volt belém, majdnem jàrtunk. Csak bekavart egy bnőm. Nem lett semmi ugyan de annyi csak, ami pont elég is volt ahhoz hogy össze se jöjjünk.
Igy nem jártunk.
De jo kapcsolat maradt köztünk, habár nem beszéltunk, de azert nem gyűlöljük egymást.
Na es most szakítás alatt vagyok egy màsikkal.
Aki kihasznál.
Innen nincs más út, csak elhagyni.
Amihez nekem mankó kell. Mert anélkul múltkor nem bírtam elhagyni. Már próbáltam.
Es szóval ezzel a sráccal (az ismerősömmel)lebeszeltem, hogy találkozunk.
Persze nyitott rám.
Most megbeszéljem vele azt hogy en szakitás alatt vagyok es legyen szíves ezért segíteni és legalább pár hónapig velem lenni, ha tovább nem is akarna(felőlem járhatnánk is),vagy csak csábítsak úgy, hogy legalább pár hónapig meg tudjam tartani?
A srác nem érzékeny típus.
Laza ma is, szórakozik az élettel, nőkkel, nem kispályás, szoval szo sincs olyanrol hogy szegénykét kihasználnám vigaszra aztán átverem. Mert eleve lehet ő akar engem átverni...
Szoval hogyan kapjak meg egy srácot minimum pár hónapra?
Lebeszéljem vele, vagy alakítsam úgy?
Mindenképpen az lenne a lényeg hogy elérjem hogy ne alkalmisra vegyen, hanem többre.
Figyelj!
Ez nem így működik. Először is úgy találkozz vele, hogy a másik kapcsolatot párhuzamosan lezárod!
Másodszor, elvárások nélkül randizz lehetőleg. Hagyd, hogy alakuljanak a dolgok szépen maguktól!Nem kell egyből az ágyban kikötni, de görcsösen sem kell azt forszírozni, meddig fog tartani. Nem támaszkodó, gyenge nőre van szüksége egy férfinak, hanem olyanra, aki egyedül is erős. Azt kell megértened, hogyan kell nőként viselkedni. Nem kapaszkodni kell a másikba, nem
követelni, legfeljebb kérni, igényeket jelezni, de azt sem az elején. Egyszerűen idő kell magadnak is, meg a partnerednek is.
A taktikázás meg abszolút nem nyerő. Szerintem lazulj le és légy erős, talpraesett, maradj önmagad! Abból nem lehet baj.
Köszi első.
Akkor hagyom a sodrást csak úgy.
Nem tudom lezárni a másikat még:(
De akkor a másiknak nem említem.
Köszi gyakorlom rajta :)
Azt tudja hogy szakítottunk és le van zárva.
Valóban, támaszként, segítségként nem lehet rá számítani nem ilyen szerepet akar betölteni.
Jelenleg kicsit sok voltam neki, visszavett, nem akar ugyan elköteleződnj, de naponta vagyunk együtt majdnem es látszik rajta, hogy szerelmes.
Úgy néz ki hiába ismerősöm, még jobban ki kell ismernem, mik a gyengéi mik taszítják, és érdekes hogy laza szórakozós jo pasi létére, azért önbizalomhiány is megcsillan benne.
Néha bizalmatlan is.
Jelenleg lassítja a tempót, de elmagyaráztam neki hogy a gyors tempo nálam az nem reál. Álmodni tervezni meg miért ne lehetne irracionálisan is akár.
Ha a valóság kiábrándíto is (mert esetleg nem illunk össze, vagy nem lesz ebből semmi, vagy életképtelenek vagyunk együtt vagy akármi), attól még meg kell élni szerintem a mát, a teljes érzelmeket, azokban "szárnyalni", nem kellenek a korlátok. Nem kell a valóságban élni.
Szerintem semmit nem értett mondjuk belőle..
De rengeteget nevetünk együtt, egy hullámon vagyunk, egyre közelebb enged magához, igaz nagyon apránként és néha falakat is emelve elém, de igyekszem én lenni a nő. Azaz nem kaparni, tisztelni a magánszféráját, hagyni hódítani udvarolni, lehetőségeket adni neki arra hogy ő tehessen értem, és férfinek érezte magát mellettem és nem "fogolynak".
Ez jóóó hosszú menet lesz vele, már most látom.
De bízom az élet sodrásában is.
Sajnálom az egészben azt tényleg, hogy nekem ez "kényszer" mert valójában én szakítási fájdalom elől menekülök és kapaszkodom és nem önszántamból. Ez okozza azt a hajtóerőt bennem, ami neki viszont túl sok.
Mármint azt hiszi hogy le van zárva a masikkal. Kükönben helyből otthagyna.
Csak annyit említettem neki hogy beszéltem az exszel, azonnal el is akart menni és otthagyni.
Vedd vissza kicsit ezt a ragaszkodást, tudom nem könnyű, de próbálj laza lenni, tegyél úgy, mintha nem is akarnád igazán. Az ilyen típusú pasinak ez bejön. Élvezd a mát, és ne gondolj a holnapra. Ha azt szeretnéd, hogy kicsit tovább veled legyen mint pár szex, ezt tudom tanácsolni. Nekem is volt ilyen srác az életemben. És én ezzel a viselkedéssel elértem nála, hogy 3 évig velem legyen :)
(Előző válaszoló voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!