Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az aki szakitás után van most, és van kedve elmesélni a történetét?
Figyelt kérdés
Csak mert én is :(2021. nov. 9. 20:38
11/19 A kérdező kommentje:
Beszeltek azért valamennyit?
2021. nov. 11. 10:38
12/19 A kérdező kommentje:
Ja bocsi 9-es,irtad, hogy nem beszeltek :(
2021. nov. 11. 10:39
13/19 anonim válasza:
#9es vagyok. Figyelj én most úgy vagyok várok még egy hetet aztán jövőhéten írok neki, hátha volt ideje gondolkodni. Annyira sajnállak szerintem te is azt érzed nem tudod feladni mert annyira szereted:(( Ne adjuk fel a reményt, hiszen az mindig van. Nálad mit mondott amúgy?
14/19 A kérdező kommentje:
Nálam más a helyzet. Egy arrogáns, makacs, önző alak, aki minden miatt is szakit. De egyébként megkoszonte az együtt töltött éveket a duzzogása után és letiltott messengerrol 1 hete. Pár napja írtam smst de semmi reakcio
2021. nov. 11. 20:35
15/19 A kérdező kommentje:
Úgyhogy én már feladtam.
2021. nov. 11. 20:35
16/19 A kérdező kommentje:
Mielőtt azt hinnéd, nem tinik vagyunk. 30 éves, felnőtt, tanult emberek. Es megis...
2021. nov. 11. 20:36
17/19 anonim válasza:
Engem csak azok az exeim ognoralnak abszolut szakitas itan akiknek már (rég)befigyelt egy masik nő.
Azok az exeim akik hűek voltak azaz talonban sem tartottak senkit vagy akármi azok szakitas utan is még szóba állnak velem, es emberi kapcsolatunk is maradt kesobb.
18/19 anonim válasza:
*ignorálnak, tiltanak, elvágnak minden fonalat szakitas utan, akiknek nője van, vagy van szexre vkijuk
A tobbi exem egyik sem ignoralt igy soha szakitas utan
19/19 A kérdező kommentje:
Az enyém mindig, és utána mindig tarskeresozik
2021. nov. 12. 06:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!