Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek, hogy pl. gyávaság miatt elszalasztottatok egy párkapcsolatot? Ha igen elmesélnéd a történetet, hogyan és mikor történt? És hogyan élted meg?
Szia:)
Én 13 voltam mikor az osztálytársam egyben a majdnem legjobb fiú barátom járni akart velem.Ő magas volt,helyes,népszerű,és tipikus álom testü.
Én pedig a szürke kisegér a fekete hajával a viszonylag szép arcával viszont a sok feleslegem miatt nem sokan próbálkoztak be nálam.Nem értettem egy ilyen csoda fiú mit akar egy ilyen lánytól mint én.Belementem majd gyávaságból visszautasítottam végül.Aztán összejött 1 évre rá egy lánnyal.Az volt életem leges lehsza*abb éve(mert ugye a csajjal egy évet járt).Elszalasztottam egy ilyen fiút azóta is bánom...ez volt már 1 éve kb.azóta új osztályom van viszont még mostanáig is vele álmodtam.
#1 a 13 éves álomtestű pasiról a következő vicc jut az eszembe:
Két bölcsid beszélget
- van barátnőd?
- van
- hány éves
- 3, de a teste mint egy 5 évesé
:)
Nagyon sokszor... A legutóbb a legjobb barátommal... Belémszeretett, de én nem voltam szerelmes, csak vonzódtam, és féltem, h mi lesz, ha nem jön össze, mit fognak szólni, blabla... Nem tudom még a mostani eszemmel se, mit tennék, ha újracsinálhatnám. A sráccal utána megbeszéltük, és barátok maradtunk. De végül ennek is vége lett, a lelkem pedig üres és szomorú.
Az elutasítás pedig nagyon sokszor megtörtént, mindig azért, mert nem voltam szerelmes. Ennek ellenére borzalmas érzés volt összetörni azoknak a srácoknak a szívét, mert csodálatosak voltak... Csak épp nem voltam szerelmes, nem akartam velük játszani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!