Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ki az aki szakitás után van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki az aki szakitás után van most, és van kedve elmesélni a történetét?

Figyelt kérdés
Csak mert én is :(

2021. nov. 9. 20:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Klasszikus történet:

Telefonjára jött egy gyanús üzenet.

Nem belenéztem, hanem éppen együtt néztünk rajta videót, és megjelent.

Próbálta kimagyarázni, de nem tudta.

2 év után történt ez.

2021. nov. 9. 20:54
 2/19 anonim ***** válasza:
43%

Pátomat kértem hogy bizonyítson hogy komolyan vesz e, mert megbízhatatlanul viselkedik.(hasonlo mint 1-nél csak épp eltakart üzenetek nehogy lássam, meg stb)

Hát bizonyítás helyett elhordott inkább mindenféle féltékenynek es szexkapcsolatot akar. Amit én nem.

A szakitási fájdalom ellen jo csak annyiban, hogy nem hirtelen szakad meg a kontakt mint akiket elvágtak, hanem lassan lecseng. Mert még beszélunk fűzöget stb

Igy megúszom a soķkolt bőgést.

2021. nov. 9. 20:59
 3/19 anonim ***** válasza:
20%
*páromat
2021. nov. 9. 21:00
 4/19 A kérdező kommentje:
Ezutan meg fuzoget? Es erre te? Hogy erzed magad?
2021. nov. 9. 21:04
 5/19 anonim ***** válasza:
Én. De nincs kedvem elmesélni mert túl hosszú
2021. nov. 9. 21:42
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Van egy fiú az életemben.

Lassan egy éve ismerem. Pontosan 10 hónapja.

Ezalatt a 10 hónap alatt már legalább 3x "szakítottam" (ki se lett mondva, hogy járunk, de értitek), de mindig a szívem megszakadt...

Utoljára talán júliusban beszéltünk azóta neki is, nekem is volt más.

Most két napja megkeresett megint. Lehetnék a legboldogabb is, erre mar előre szomorú vagyok, mert tudom, hogy most sem fog működni. Túl nagy különbségek vannak köztünk..

Egyáltalán nem vagyok egy nagy szerelmes típus, hamar megkedvelem a férfiakat, de nem szenvedek utánuk meg ilyesmi, elengedem ha nem megy.. de, ha róla van szó mindig annyira fáj.. nem az a sírós fájdalom, hanem amiről az ember nem beszél, inkább csendben szenved.

2021. nov. 9. 22:59
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

6 vagyok

Inkább csendben szenvedek*

De jól jött ez a kérdés most, jól esett leírni.

Elmeselem egy másik szakitasom is.

Ott szerintem csak azért érdekelt annyira a srác, mert előtte mar nagyon régóta semmi közöm nem volt senkihez. A lényeg, hogy ott is bekellett látnom, hogy nem megy. Na nála viszont hangosan zokogtam napokig a mai napig nem értem nem vagyok tényleg ez a típus. Volt, hogy én bent sírtam a fürdőben és rá 3 napra derült ki, hogy a házunk előtt az úton beszélgetett a tesómmal (miattam maszkalt erre, hátha osszefutunk)...

2021. nov. 9. 23:04
 8/19 anonim ***** válasza:
5 evig egyutt voltunk, tipikus tini szerelem, de mas varosba kerultunk az egyetem miatt es rajottunk (rajottem) hogy felesleges elkotelezodnunk ha ugyse lesz belole semmi a vegen, hiszen nagyon fiatalok vagyunk, es tobb szenvedessel jart a tavkapcsolat mint a szakitas
2021. nov. 10. 23:20
 9/19 anonim válasza:
2 évig voltunk együtt. Az utóbbi időben a munkája miatt nagyon keveset találkoztunk én pedig gyakran mondtam neki nem foglalkozik velem(ezt utólag nagyon bánom). Az utolsó veszekedésünknél mondtam neki kezdjük előlről.Megkérdeztem ő is szeretné? Erre az volt a válasza nem tudom, így mondtam akkor szakítsunk. Nem ellenkezett csak nem akarta ő kimondani. Olyanokat mondott utána azt kívánja legyek boldog. Majd mással megtapasztalom milyen az igazi szerelem. Neki most nem kell senki, magára akar koncentrálni. Azóta eltelt 2 hét. Még mindig iszonyúan fáj, azóta nem beszéltünk. De én még nagyon nagyon szeretem nem tudom elfelejteni:((
2021. nov. 11. 07:40
 10/19 A kérdező kommentje:
9-es. Így vagyok én is, itt is 2 hét telt el :( Nagyon hiányzik... :(
2021. nov. 11. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!