Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az aki szakitás után van most, és van kedve elmesélni a történetét?
Klasszikus történet:
Telefonjára jött egy gyanús üzenet.
Nem belenéztem, hanem éppen együtt néztünk rajta videót, és megjelent.
Próbálta kimagyarázni, de nem tudta.
2 év után történt ez.
Pátomat kértem hogy bizonyítson hogy komolyan vesz e, mert megbízhatatlanul viselkedik.(hasonlo mint 1-nél csak épp eltakart üzenetek nehogy lássam, meg stb)
Hát bizonyítás helyett elhordott inkább mindenféle féltékenynek es szexkapcsolatot akar. Amit én nem.
A szakitási fájdalom ellen jo csak annyiban, hogy nem hirtelen szakad meg a kontakt mint akiket elvágtak, hanem lassan lecseng. Mert még beszélunk fűzöget stb
Igy megúszom a soķkolt bőgést.
Van egy fiú az életemben.
Lassan egy éve ismerem. Pontosan 10 hónapja.
Ezalatt a 10 hónap alatt már legalább 3x "szakítottam" (ki se lett mondva, hogy járunk, de értitek), de mindig a szívem megszakadt...
Utoljára talán júliusban beszéltünk azóta neki is, nekem is volt más.
Most két napja megkeresett megint. Lehetnék a legboldogabb is, erre mar előre szomorú vagyok, mert tudom, hogy most sem fog működni. Túl nagy különbségek vannak köztünk..
Egyáltalán nem vagyok egy nagy szerelmes típus, hamar megkedvelem a férfiakat, de nem szenvedek utánuk meg ilyesmi, elengedem ha nem megy.. de, ha róla van szó mindig annyira fáj.. nem az a sírós fájdalom, hanem amiről az ember nem beszél, inkább csendben szenved.
6 vagyok
Inkább csendben szenvedek*
De jól jött ez a kérdés most, jól esett leírni.
Elmeselem egy másik szakitasom is.
Ott szerintem csak azért érdekelt annyira a srác, mert előtte mar nagyon régóta semmi közöm nem volt senkihez. A lényeg, hogy ott is bekellett látnom, hogy nem megy. Na nála viszont hangosan zokogtam napokig a mai napig nem értem nem vagyok tényleg ez a típus. Volt, hogy én bent sírtam a fürdőben és rá 3 napra derült ki, hogy a házunk előtt az úton beszélgetett a tesómmal (miattam maszkalt erre, hátha osszefutunk)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!