Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Vannak itt olyanok, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok, akik kibékültek az exükkel, és minden rendben?

Figyelt kérdés

Vagy esetleg valaki tud hozzá közelálló személyt, akiknél minden rendben.

16 évesek voltunk a barátommal, amikor összejöttünk, 8 év múlva szakítottunk, másfél éve nem vagyunk együtt. Azóta tudtom szerint nincs komoly kapcsolata és nekem sincs. Én még mindig szeretem, nem tudom, hogy ő szeret-e még engem, azért szakítottunk, mert már nem szeretet úgy engem, ahogy régen, legalább is ezt mondta, viszont fél évvel később is mondta közös ismerősöknek, hogy hiányzom neki. Megfordult a fejemben, hogy lehet majd ha kiéli magát vagy bármi, akkor újra egymásra találhatunk. Van rá esély szerintetek?

2021. nov. 4. 17:27
 1/4 anonim ***** válasza:
94%

Esély van, de nem érdemes. Mi 18 évesen jöttünk össze, de kb ugyanez a sztori ezt leszámítva.

Az exem vissza akart jönni, vissza is engedtem, de sajnos már érezhetően nem olyan a dolog..

2021. nov. 4. 17:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Volt már olyan. Miután nem volt oka összeveszni, így egyszerű volt kibékülni
2021. nov. 4. 17:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Az exekkel mindig bonyolultabb a helyzet, mint egy újonnan megismert emberrel. Főleg, ha úgy váltatok el egymástól, hogy az egyikőtök még mindig szerette a másikat, mert akkor mindig lesz egy 'gyengébb fél', aki megbocsájt, aki jobban kötődik. Akihez vissza lehet menni.

Személyes tapasztalatom, hogy egyébként működhet a dolog, ha jól kommunikáltok és türelemmel, őszintén építitek közösen vissza a megrendült bizalmat... ugyanakkor benne van a buktató, hiszen a sértettség mindig ott lesz az elhagyott félben, és ami egyszer már problémás volt, az nagy valószínűséggel meg is marad és idővel újból előjöhet. Az én bizalmamat (is) kétszer eljátszotta ugyanaz az ember, először fél évet jártunk, jelenleg több éves a dolog, de penge élen táncol.

Ha most adhatnék magamnak visszamenőleg tanácsot, azt mondanám (és neked is ezt mondom), hogy: ne a megszokásra, a biztonságos 'ismerem őt a hibáival együtt' oldalra koncentrálj, inkább tedd magad rendbe lelkileg-testileg, és legyél nyitott, vannak még rendes emberek, okos emberek! Aki arra hivatkozva hagy el téged, mert hajtja még a kangörcs, az annak ellenére, hogy őszinte, nem érdemli meg, hogy várj rá. Ha pedig már nem szeretett úgy, ahogy korábban, akkor ezután sem fog.

2021. nov. 4. 20:22
 4/4 anonim ***** válasza:
84%
Remélem érthető lesz. Az emberek változnak. 16 évesen még nagyon tinik voltatok...ezt hadd ne fejtsem ki. Én is voltam annyi,most 35 vagyok amit akkor gondoltam dolgokról már nem azt gondolom ennek okai én is éretteb lettem a világ is változott. Szóval 2 külön személyiség voltatok 16 évesen, ezt ábrázoljuk gondolatban két egymástól 5cmre lévő párhuzamos vonallal. Az első hét évben a szemèlyiségetek változása egy EKG görbére hasonlított de 5cmen belűl maradtatok,sőt eleinte erősen közedett a két egyenes...7.-8. Év környékén elkezdett ez két egyenes távolodni egymástól vagyis kiderűlt a tiéd az helyben maradt az övé távolodott majd 10centire kerűltetek egymástól amikor azt mondta hiányzol akkor egy hìrtelen csúcs keletkezett ami 5cm ig bejött de alapvetően nagyon kicsit te is ő is távolodtok. Csak a szép emlèkek maradtak,de sosem lesz az vonal tartósan közeledő.
2021. nov. 4. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!