Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan álljak bosszút az exemen?
Figyelt kérdés
Tudom, most sokan jönni fognak azzal, hogy ne tegyem, gyerekes stb. de erre nem vagyok kíváncsi, kérem csak az válaszoljon akinek értelmes ötlete van.
Az exem nagyon sok rosszat megtett velem, ami a kapcsolat végén derültek ki. Ezenkívül, nagyon sokszor megalázott és semmibe nézett amivel elérte hogy teljesen összetörjek a szakítás után. Nem azért, mert szétmentünk, hanem azért mert tönkretette az egész életem. Most viszont boldog és új barátnője van, úgy hogy pár hete még nekem írkált, hogy béküljünk ki. Tudom, nem szép dolog a bosszúállás de egyszerűen nem tudok nyugodni úgy, hogy ő boldog amíg az én életem tönkretette.
Az a baj, hogy leszállt az elmédre az a bizonyos lila köd és becsavarodtál! Nem szabad ennyire elborulni, mert csak tovább alázod magad. Ehelyett azon kéne gondolkodnod, hogyan kezdj új életet, miket tervezel a jövőben, amik által gyógyulni tudnál.
2021. nov. 2. 15:11
32/35 anonim válasza:
Teljesen normális a harag, ami benned van, de tényleg ne akarj bosszút állni. Inkább meséld el ezt is a pszichológusnak, ő segíteni fog elengedni ezt az érzést is. Az idő, amíg a bosszún meg a múlton agyalsz, mind kárba vész. Sose kapod már vissza.
2021. nov. 2. 15:19
33/35 anonim válasza:
Ha ő valóban nárci és bosszút akarsz állni te fogod a rövidebbet húzni. Valószínű már minden írásod le van mentve, ha kell bizonyítékként tudjanak szolgálni. Több mint valószínű, hogy mindenkit a környezetében ellenes hangolt. Nem jó az ilyennel ujjat húzni, ha nő, ha férfi. Örülni kell, hogy vége, de még nem tudsz mert valamivel megfogott téged. Az ilyen gátlástalanul lép át rajtad, már a kapcsolat alatt újra cserél. Tudom miről beszélek.
2021. nov. 2. 18:54
34/35 anonim válasza:
Sajnálom, hogy így megbántottak téged! Ez nagyon rossz érzés.
Olvastam egy szuper könyvet: Túszok a tárgyalóasztalnál a címe. Ott arról ír a fazon, hogy az embert néha a saját érzései is túszul ejthetik. Nagyon érdekes. Meg a gyászfolyamatról is ír, baromi tanulságos volt nekem. Azt írja, hogy van egy ciklus: nagyon biztos, a létünk alapját jelentő dolgokat egy darabig birtoklunk, aztán levesztünk, ezt meggyászoljuk, majd újat találunk helyette. Nekem segített élni kicsit.
2021. nov. 3. 09:33
35/35 anonim válasza:
En es meg szerintem sokan masok is jartak mar hasonloan. Velem is megtortent mar hogy atvertek megcsaltak kihasznaltak egy kapcsolatban. Anyagilag is. Nem birtam elviselni hogy szakitas utan o tovabb lepett egy vallrantassal es egybol szerzett masik pasit. En is forrtyogtam a bosszu vagytol. Ha nekem faj akkor fajjon neki is. Nehogy mar o jol erezze magat mig en romokban heverek miatta. Gyerekes bosszut alltam rajta. Abban a pillanatban elegedettseget ereztem hogy bosszusagot okoztam neki egy kicsit. De utana ugyan olyan szarul ereztem magam,ha nem szarabbul. Szoval kb semmivel sem lett jobb. Nyugodtabb sem lettem. Kesobb tiszta fejjel rajottem kb semmit nem ertem el az akciommal es magam alaztam meg es magam alacsonyitottam le. Az elet majd mindent elintez nyugi. Es ha szerencses vagy vegig nezheted. Na az fog okozni igazi oromot neked. Nem a sajat kezu bosszu.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!